20 spørgsmål til Karoline Beltner
Foto: @karolinebeltner
Venindebog

20 spørgsmål til Karoline Beltner

af Cecilie Stubkjær Ottosen 8/07/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja WewerMarianne TheodorsenCamille BrinchMaria FantinoClaudia BhimraSanne CigaleLiv WinterChristine Egholm, Ida-SophiaSigne WennebergUlrikke Høyer, Freja KirkVeronika KatinkaHannah LøfflerNaomi AnwerStephania PotalivoChiara Ferragni og Valentina MerolliMarie JedigRose Maria Boelsmand og Alice Brunsøs venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har influenceren, Karoline Beltner udfyldt en side i venindebogen.

Læs også: 20 spørgsmål til Marie Jedig

Måske du også er én af Karolines 61 tusinde Instagramfølgere, og gerne vil lære hende lidt bedre at kende?

Det kan du i hvert fald lige her, hvor hun blandt andet fortæller om sin livret, sit næste køb, og hvad hun altid har i tasken.

Foto: @karolinebeltner

Læs også: 20 spørgsmål til Chiara Ferragni

Udover mit navn kalder folk mig: Jeg er altid blevet kaldt Karo, og kommer også altid til at introducere mig selv som Karo. Hvis folk kalder mig Karoline, er det ofte fordi, der venter mig en skideballe.

Alder: 22 år.

Livret: En grøn karry fra Thai køkken i nordvest kan altid vinde mit hjerte, men i skrivende stund bliver jeg lidt i tvivl, om jeg ligeså godt kan lide deres stegte nudler? Thaimad må være svaret. Og så er en bolle med ost en klassiker for mig.

Da jeg var lille, ville jeg være: Da jeg gik på gymnasiet, overvejede jeg kraftigt at gå efter at blive revisor. Jeg kom dog hurtigt på andre tanker ...

Mit bedste køb nogensinde: Min Marine Serre-jakke som min veninde var så sød at købe med hjem til mig fra Japan for nogle år siden. Det er nok det mest unikke, som jeg ejer og det item, som jeg er allermest øm overfor.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Omsorgsfuld, selvstændig og detaljeorienteret.

Min absolut yndlingsby er: København om sommeren. Jeg har altid næsten glædet mig mere til at komme hjem til København end at nyde min ferie.

Det har jeg altid i tasken: Jeg er lidt kendt for altid at have alt med i tasken. Jeg kan simpelthen ikke begrænse mig, så mine små tasker kommer sjældent i brug (det kunne være en ting, jeg skal blive bedre til). Mobil, nøgler, pung, al makeup i rejsestørrelse, solbriller, kamera, hårbørste og høretelefoner. Ofte også en trøje, da jeg næsten altid fryser.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg så ‘Friends Reunion’. Jeg kunne ikke stoppe med at græde. Jeg har set ’Friends’ fra start til slut syv gange. Det får mig altid i godt humør på en dårlig dag.

Mit næste køb er: Flybilletter til Italien. Min fars kæreste ejer en lejlighed ved Iseo-søen, og jeg er helt forelsket i det område. Jeg glæder mig til at spise billig luksusost og -skinke i lange baner med en stor Aperol i den anden hånd.

Jeg vil gerne blive bedre til at: At være mere spontan. Jeg overtænker tit mine planer og dage, og synes ofte, at ting er lidt for uoverskuelige. Når jeg endelig ender med at være spontan, synes jeg altid, at det er nogle af de sjoveste tider.

All time favorite movie: 'Call Me By Your Name' er virkelig en fantastisk film! Jeg er desværre ikke det største film-menneske, fordi jeg ofte falder for serier eller falder i søvn (igen en ting jeg måske skulle blive bedre til).

Jeg er komplet afhængig af: Djunglevrål og Zo Skin Health-produkterne.

Læs også: 20 spørgsmål til Naomi Anwer

Det gør mig vred, når: Når folk ikke opfører sig ordentligt, når min kæreste har gamet i lidt for mange timer uden at give mig noget opmærksomhed, når jeg vågner op med bumser i hele skærmen og når jeg kun får 6 timers søvn pga. vejarbejdet ude foran mit vindue.

Jeg er gladest, når: Når jeg er i en god periode, når jeg får udrettet ting, har det godt i min krop, når mine nærmeste har det godt og når solen skinner.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: ’Knokler hårdt’ af Gilli eller WAM med ’Asap Ferg’ og ’MadeinTYO’.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Det er godt nok et svært spørgsmål. Det må nok være min Martin Asbjørn-blazer eller en af mine oversized T-shirts. Det er altid vigtigt for mig at føle mig komfortabel, og jeg ender nærmest altid i oversized tøj.

Mit højeste ønske er: At kunne købe min egen lejlighed og renovere og indrette den efter helt egne ønsker.

Guilty pleasure: Jeg har virkelig en svaghed for Sitcoms.

Jeg er stolt af at: At jeg i løbet af de sidste år har arbejdet meget med mig selv og endelig fået et større selvværd og selvtillid. Det er noget, jeg altid har kæmpet med, og vil fortsætte med at arbejde på hver dag.

Læs også: 20 spørgsmål til Freja Wewer

 

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-09-08/skaermbillede-2022-09-08-131756.png

Jeans, Weekday, 500 kr.

Køb her
/2022-09-08/4.png

Trenchcoat, Cos, 1.400 kr.

Køb her
/2022-09-08/skaermbillede-2022-09-08-131526.png

Hårklemme, Sophie Buhai, 930 kr.

Køb her
/2022-09-08/2.png

Strik, Ganni, 2.700 kr.

Køb her
/2022-09-08/3.png

Duftelys, Loewe, Net a Porter, 560 kr.

Køb her
/2022-09-08/skaermbillede-2022-09-08-132335.png

Trøje, Ginatricot, 180 kr.

Køb her
/2022-09-08/skaermbillede-2022-09-08-133730_0.png

Sengetøj, H&M, 150 kr.

Køb her
/2022-09-08/hay.png

Glas, HAY, Kitchenone, 300 kr.

Køb her
/2022-09-08/flattered.png

Støvler, Flattered, Boozt, 2.600 kr.

Køb her
/2022-09-08/1.png

BH, & Other Stories, 240 kr. 

Køb her
/2022-09-08/holzweiler.png

Kjole, Holzweiler, Boozt, 2.400 kr.

Køb her
/2022-09-08/skaermbillede-2022-09-08-132636.png

Cremet puder, Tromborg, Matas, 200 kr.

Køb her
/2022-09-08/5_1.png

Hjerte vedhæng, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2022-09-08/arket.png

Taske, Arket, 1490 kr.

Køb her