Venindebog 20 spørgsmål til Maria Kragmann

Foto: Privat

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm og Frederikke Braschs venindebog.

I denne uge har den danske modeinfluencer Maria Kragmann udfyldt en side i venindebogen.

Marias instafeed er et inspirerende og stilet univers, hvor der er kælet for detaljerne og æstetikken. Hendes stil er minimalistisk og enkel - og hendes outfits såvel som billeder er matchet, så de passer til profilens neutrale farvepalette. 

I 2018 lancerede Maria sit eget tøjmærke M-KAE, der indeholder alt fra uldblazere, fint silkenattøj og store shorts, som selvfølgelig passer ind i Marias egen garderobe og de rolige farvenuancer. 

Læs med herunder, hvor Maria afslører hvilket item fra sit eget tøjmærke, som hun bruger mest for tiden, og hvad hun drømte om at være som lille. 

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: Bare 'Maria'. 

Alder: 27.

Livret: Alt med pasta.

Da jeg var lille, ville jeg være: Da jeg var yngre ville jeg gerne være politimand, men senere ændrede det sig til ejendomsmægler og modedesigner.

Mit bedste køb nogensinde: Det er uden tvivl de første penge, jeg investerede i min allerførste M-KAE-kollektion.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Positiv, arbejdsom og omsorgsfuld.

Min absolut yndlings by er: Den franske by Roquebrune-Cap-Martin. Min kæreste har et smukt hus der, som vi har besøgt flere gange årligt, siden vi mødte hinanden for snart seks år siden. 

Det har jeg altid i tasken: Min telefon, nøgler, solbriller og læbepomade - og nu også maske.

Sidste gang jeg græd, var: Til en romantisk (og åbenbart sørgelig) film - der skal ikke så meget til.

Mit næste køb er: Alt til vores nye hjem. Min kæreste og jeg flyttede ind i en ny lejlighed for få måneder siden, og jeg synes stadig, at vi mangler en del.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Adskille arbejde og fritid. Jeg har en tendens til at tage arbejde med hjem - faktisk med overalt.

All time favorite movie: Det er uden tvivl “How to Loose a Guy in 10 Days” og “The Notebook”.

Jeg er komplet afhængig af: Kærestetid. Både min kæreste og jeg har en travl hverdag - men vi er stadig rigtig gode til at prioritere hinanden og være tilstede, når vi er sammen. Det elsker jeg! 

Det gør mig vred, når: Folk ikke holder, hvad de lover eller kommer for sent til en aftale. 

Jeg er gladest, når: Jeg er sammen med min kæreste, venner og familie.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt fra 80’erne.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Det afhænger af sæson - men lige nu er det uden tvivl mit tracksuit fra M-KAE.

Mit højeste ønske er: At verden snart bliver 'normal' igen. Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget, jeg savner at rejse og at se min familie. Min familie er spredt rundt i forskellige lande, hvilket gør, at vi lige nu ikke kan ses så ofte. Jeg håber på en lysere fremtid!

Guilty pleasure: Kakaomælk.

Jeg er stolt af at: Have startet min lille baby, M-KAE. Det har været en drøm for mig at starte mit eget tøjmærke, siden jeg var en lille pige.

Relaterede artikler