Venindebog 20 spørgsmål til Lotte Mørch

Foto: @lotte.morch

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt Zeller og Julie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline Dall og Hella Joofs venindebog.

I denne uge har den stilbevidste og supercool modekvinde Lotte Mørch udfyldt en side i venindebogen. Lotte er med sine 20 års erfaring – først fra modeagenturet Mørch Fashion og i dag PR-bureauet Mørch & Rohde – et velkendt ansigt i modebranchen. I 2019 blev hun nomineret til ELLE Style Awards i kategorien ”Årets Stilikon”, og man kan altså roligt sige, at hun ved en ting eller to om mode og styling.

Lær hende endnu bedre at kende herunder, hvor hun fortæller om sit bedste køb nogensinde, hvilket item hun bruger allermest og hvad, hendes største ønske er lige nu.

Foto: @lotte.morch

Udover mit navn kalder folk mig: Lotte Dark, Lotten, Lottemor, Lotte Mørch Fashion.

Alder: 50 år.

Livret: Alt med trøffel.

Da jeg var lille, ville jeg være: Jeg vidste ikke hvad, men at arbejde på et hotel var min store drøm, indtil jeg kom i praktik i køkkenet på Hotel Royal.

Mit bedste køb nogensinde: Jeg købte i sin tid agenturet og vores showroom på Østerbro og er hver dag glad for den beslutning.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Utålmodig, dedikeret, positiv.

Min absolut yndlingsby er: Paris, hvor jeg har boet i mange år, taget min uddannelse og mødt min mand.

Det har jeg altid i tasken: Har ofte svært ved at finde dem, men mine nøgler hvori min brik til Charlottenlund Søbad også sidder.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg sagde farvel til min datter, der skulle flytte til Paris.

Mit næste køb er: Marcel Breuers Wassily Lounge Chair er på min ønskeliste.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Holde fri og dyrke mere motion.

All time favorite movie: Pulp Fiction.

Jeg er komplet afhængig af: Vores fantastiske team-Mørch og -Mørch & Rohde.

Det gør mig vred, når: Folk er nærige og går i for små sko.

Jeg er gladest, når: Jeg rejser sammen med familie, venner eller kollegaer.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Kiss af Prince.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Suits. Jeg elsker herreinspirerede suits i alle farver.

Mit højeste ønske er: På nuværende tidspunkt at man på verdensplan finder en løsning, der kan løse corona-pandemien.

Guilty pleasure: At møde sent og gå alt for sent hjem fra kontoret.

Jeg er stolt af at: Jeg har et virkelig tæt og kærligt forhold til begge mine børn.

Relaterede artikler