Venindebog 20 spørgsmål til Drew Sycamore

Foto: PR

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

 

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard og Amalie Fischers venindebog.

 

I denne uge har den dansk/walisiske indiepopmusiker, Drew Sycamore, udfyldt en side i venindebogen. 

Du kender måske Drew for hendes rå og cool look, eller måske er du en ud af de mange lyttere, der har skrålet med på hitsangene "Perfect Disaster", "Take It Back" eller "I Wanna Be Dancing". 

Læs også: 20 spørgsmål til Amalie Fischer

Lær Drew lidt bedre at kende her, når hun blandt andet fortæller, hvilket item hun bruger allermest og hvad hun er stolt af. 

Foto: PR

Udover mit navn kalder folk mig: Drewski.

Alder: 30 år.

Livret: Altid pizza.

Da jeg var lille, ville jeg være: Med i Spice Girls.

Mit bedste køb nogensinde: Min orange telecaster.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Power, glad, fjollet.

Min absolut yndlingsby er: København om sommeren for altid.

Det har jeg altid i tasken: Telefon, nøgler, lip-balm, headphones.

Sidste gang jeg græd, var: Sikkert en eller anden insta-reel af en hund, der ser sin ejer for første gang i lang tid, selvfølgelig i deep PMS-tilstand med chokolade ved hånden. I'm not crying, you are!

Mit næste køb er: Noget lækkert undertøj.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Vise mine følelser til mine nærmeste.

All time favorite movie: Interstellar.

Jeg er komplet afhængig af: Kaffe.

Det gør mig vred, når: Jeg bliver meget meget sjældent vred. Faktisk aldrig.

Jeg er gladest, når: Jeg er sammen med dejlige mennesker.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt disco. Ever. 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine Levi's-jeans.

Mit højeste ønske er: At alle mennesker jeg møder på min vej går derfra med gode vibes.

Guilty pleasure: Der er ikke noget, der hedder guilty pleasure. Own that shit! 

Jeg er stolt af at: Der er en rasende udvikling i verden for en bedre fremtid lige nu, for eksempel med feminisme, klima, Black Lives Matter og LGBTQ+. Oveni det, er jeg stolt af, at vi kan finde ud af at bruge internettet til at skabe tsunamier af forandring og ikke kun til kattebilleder og konspirationsteorier. 

Relaterede artikler