Venindebog 20 spørgsmål til Frederikke Brasch

Foto: @frederikke_brasch

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline Corinth og Johanne Brostrøms venindebog.

I denne uge har 31-årige Frederikke Brasch udfyldt en side i venindebogen.

Frederikke er en sporty pige, der sætter livsstil og sundhed i højsædet - og det afspejler hendes stil også, som ofte har et sportsligt twist. Sammen med hendes topmodelsøster Caroline Brasch er hun blevet godt kendt i modeverden. 

Hun har lavet en del freelancer-arbejde, blandt andet som brand-ambassadør for Adidas og producer bag musikvideoen til den danske sang Roses af Elias Boussnina. Derudover er hun PR-manager for det danske kosttilskudsfirma Puori.

Du kan læse meget mere om Frederikke herunder, hvor hun afslører, hvad hun er stolt af, hvad hun gerne vil blive bedre til og hvad, der gør hende vred. 

Foto: @frederikke_brasch

Udover mit navn kalder folk mig: Frede, Freddy.

Alder: 31 år.

Livret: Om sommeren er det friske skaldyr, og om vinteren er det pasta - mere bestemt min svoger Frederik Bille Brahes hjemmelavede pastaretter.

Da jeg var lille, ville jeg være: Dyrelæge. 

Mit bedste køb nogensinde: En hvid, 'fluffy' top fra Cecilie Bahnsen med en stor sort sløjfe foran. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Loyal, kærlig og hjælpsom.

Min absolut yndlingsby er: København. 

Det har jeg altid i tasken: Lip balm fra Amazing Space. 

Sidste gang jeg græd, var: Da min far døde i marts måned. 

Mit næste køb er: UGG-bamsestøvler.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Indendørs klatring. Min veninde og jeg startede for en måned siden, og det er helt utrolig svært - men også virkelig sjovt. 

All time favorite movie: De urørlige.

Jeg er komplet afhængig af: Vinterbadning. Jeg prøver at komme afsted 2-3 gange om ugen. Det giver mig så utrolig meget energi og mentalt overskud at komme i det kolde vand - det kan stærkt anbefales. 

Det gør mig vred, når: Folk ikke passer på naturen. 

Jeg er gladest, når: Jeg er sammen med min familie og venner. Især min lille niece Sonya på 1,5 år gør mig utrolig glad. Hun har lige lært at sige: “Moster Frede” 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Can’t Stop The Feeling! - Justin Timberlake 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: 7 Days Active-sweatsuit. Jeg har nærmest ikke haft andet på siden corona startede. 

Mit højeste ønske er: At alle i min familie er sunde og raske, og at corona slutter. 

Guilty pleasure: Tebirkes fra Batting Bakery i Ordrup. 

Jeg er stolt af at: Jeg har løbet marathon 3 gange. 

Relaterede artikler