Venindebog 20 spørgsmål til Bea Fagerholt

Foto: Liv Winther

Vi har været ude at tale med nogle af de skarpe kvinder, som vi beundrer herinde på redaktionen og stillet dem en række spørgsmål, så vi kunne blive endnu klogere på dem.

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetsRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmands, Josephine Højbjerg og Sille Hennings venindebog.

Er du en af de trofaste lyttere af podcasten To The Moon, Honey, så har du helt sikkert lyttet til den sprøde stemme, hvis ejer hedder Bea Fagerholt. Hun er nemlig co-founder og generelt en badass business woman og inspirerende mor. 

Bea har svaret på vores 20 spørgsmål, så nedenfor kan du finde ud af, hvad der gør hende genert, hvad hun elsker, hvad hun sommetider kommer til at stene til midt på dagen og meget mere. 

Foto: Privat

Jeg hedder: Bea Fagerholt.

Kælenavn: Bille.

Yndlingsfarve: For tiden er jeg glad for sart gul.

Livret: Jeg elsker alt fra det italienske køkken.

Hvis jeg kun måtte tage tre ting med på en øde ø, ville jeg medbringe: Så ville jeg tage min kæreste og mine to sønner med og håbe på, at min kæreste har en indre Robinson Crusoe i sig.

Den her restaurant vil jeg anbefale dig: Maison. Det er fransk, det er klassisk, og man er klar til at spise det hele igen dagen efter.

…og hvis jeg er i udlandet, er det: By the Sea i Tokyo er et must, hvis man kommer til byen. Et lille bitte sted, som er plastret til med poloraidbilleder af gæster gennem årene og ikke mindst den mest fantastiske friske fisk, der bliver tilberedt i det åbne køkken.

Mit bedste køb nogensinde: Mit grønne Goyard-net har været en trofast følgesvend i mange år, og den har for længst tjent sig selv ind.

Min yndlingsdrink: Dark 'n' Stormy.   

Det har jeg altid i tasken: Min læbepomade fra Smuk.

Jeg bliver genert, når: Folk synger fødselsdagssang for mig.

Mit bedste styling-tip: En flot velsiddende blazer kommer du langt med.

Bedste tv-serie: Jeg er lige blevet færdig med Handmaid’s Tale, og den var jeg ret begejstret for.

All time favorite movie: Call Me by Your Name. 

Sådan blander jeg min slikpose: Masser af saltlakrids, heksehyl og kun en lille smule sur vingummi.

Jeg hader, når: Folk taler grimt til deres børn.

Jeg elsker, når: Min makker Liv og jeg får søde beskeder fra kvinder, der har haft glæde af To The Moon, Honey, så giver det hele mening. 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Min store dejlige varme strik fra Skall Studio.

Guilty pleasure: At se Desperate Housewives midt på dagen.

Relaterede artikler