Venindebog 20 spørgsmål til Rose Maria Boelsmand

Foto: @rosemaria_b_

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Læs også: 20 spørgsmål til Josephine Aarkrogh

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja WewerMarianne TheodorsenCamille BrinchMaria FantinoClaudia BhimraSanne CigaleLiv WinterChristine Egholm, Ida-SophiaSigne WennebergUlrikke Høyer, Freja KirkVeronika KatinkaHannah LøfflerNaomi AnwerStephania PotalivoChiara Ferragni og Valentina Merolli og Marie Jedigs venindebog.

I denne uge har ELLEs journalist og kommercielle redaktør, Rose Maria Boelsmand, udfyldt en side i venindebogen.

Du har garanteret nydt godt af Roses skarpe pen på ELLEs glittede sider, for Rose har siden 2016 beriget magasinet såvel som ELLE.dk med et hav af artikler og personlige fortællinger. 

Måske du allerede følger Rose på Instagram og gerne vil lære hende lidt bedre at kende?

Det kan du i hvert fald lige her, hvor hun blandt andet fortæller om sit bedste køb nogensinde, hendes livret og hvad hun gerne vil blive bedre til.

Foto: @rosemaria_b_

Læs også: 20 spørgsmål til Johanne Brostrøm

Udover mit navn kalder folk mig: Rosie og Rosemus.

Alder: 31.

Livret: Mango og skumfiduser. Sammen, hver for sig, morgen og aften. Jeg er ikke kræsen her ;)

Da jeg var lille, ville jeg være: Modedesigner, indtil min mor gav mig en symaskine. Så brast den drøm... er helt talentløs med nål og tråd!

Mit bedste køb nogensinde: Den envejs flybillet, der fløj mig til Hong Kong som 19-årig. Min veninde og jeg boede og arbejdede der et år. Best decision ever!

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Kærlig, utålmodig og ikke helt normal.

Min absolut yndlingsby er: Hong Kong for kontrasterne, Barcelona for viben, London for spontaniteten og New York bare fordi!

Læs også: 20 spørgsmål til Cecilie Haugaard

Det har jeg altid i tasken: Tyggegummi, pas, nøgler, 1000 læbeprodukter (og altid Tromborgs lip balm), et mindre apotek, tamponer, håndsprit, ledninger jeg ikke ved hvor kommer fra, parfume, noget at skrive med og på, airpods, kvitteringer, slikpapir... the list goes on (for jeg er også et rodehoved). Og min telefon! Eller faktisk ligger den sjældent i tasken, da den snart er groet fast i min håndflade.

Sidste gang jeg græd, var: … af grin. Min kæreste gør altid noget, der får mig til at knække helt sammen, så maven kramper og tårerne sprutter. Og så tuder jeg som pisket til stort set hvert eneste afsnit af A Handmaid’s Tale, som jeg lige er begyndt forfra på.

Mit næste køb er:  Forhåbentlig en grund som vi kan bygge et hus på... (wauw, det lød voksent). Så balancerer det lige med noget mere realistisk og nede-på-jorden som en fin sommerkjole og et par sandaler (gerne den flade Lido-model fra Bottega) til sommerferien.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Tage en dyb indånding inden jeg mister tålmodigheden. Og vil meget gerne forbedre mit franske og italienske! Var der nogen, der sagde lang ferie sydpå?

All time favorite movie: Det skifter efter humør, men er altid klar på La Vita e Bella, Casablanca, Batman; The Dark Knight, alt James Bond, Gladiator og Titanic, fordi intet slår en pur-ung Leo! Og uhh! Inglorious Bastards!

Jeg er komplet afhængig af: Tyggegummi, reformer-træning i Powerhouse, Cola Zero og kys fra min kæreste.

Det gør mig vred, når: Når folk kører dårligt (læs: langsomt) bil, teknologi ikke virker, jeg taber og uretfærdige anklager bliver kastet rundt i æteren.

Jeg er gladest, når: Jeg falder i søvn og vågner op ved siden af min kæreste, og når min niece på to Facetimer mig fordi hun vil tale med ’motter’.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Gigi d’Agostinos klassiker: “L’Amour Toujours”. Har sågar ’l’amour toujours’ tatoveret i hvid på indersiden af overarmen, så basarmen virkelig kan komme i sving. Det er ekstra godt, når der er UV-lys. Man kan tage pigen ud af clubben, men ikke clubben ud af pigen.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine træningstights. Jeg underviser i reformer, og træner helst hver dag, så bor praktisk taget i dem (bevares, jeg skifter mellem flere par…).

Mit højeste ønske er: At leve lykkeligt og uden sygdom for mig eller mine kære til mine dages ende (jeg er fisk i stjernetegn så kan ikke gøre for mine lettere eventyr-eskapistiske og romantiserende tilbøjeligheder).

Guilty pleasure: Peanutbutter. Helst spist skamfuldt stående med ske direkte ud af krukken. Classy!

Jeg er stolt af at: Jeg aldrig er bange for at tage chancen, at jeg tør sige min mening også når den ikke er populær, og at jeg er blevet til den jeg er på trods af livets knops og udfordringer.

Læs også: 21 spørgsmål til Maria Fantino

Relaterede artikler