Venindebog 20 spørgsmål til Fatimah Gabriella

Foto: Dennis Morton

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt Zeller og Julie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte Mørchs og Bex Fagerholts venindebog.

I denne uge har 22-årige Fatimah Gabriella udfyldt en side i venindebogen. Fatimah er freelance stylist og står bag modeserier og kampagner for brands som Zara, Rains, Acics, Resumé, Adidas og New Balance. 

Herunder kan du lære hende lidt bedre at kende og måske få noget inspiration, når stylisten afslører hvad, der er hendes bedste køb nogensinde, hvilket item hun bruger mest og hvad, der er den næste tilføjelse til hendes garderobe.

Foto: Dennis Morton

Udover mit navn kalder folk mig: Fati.

Alder: 22.

Livret: Jeg er vild med det arabiske, persiske og italienske køkken. 

Da jeg var lille, ville jeg være: Radiovært.

Mit bedste køb nogensinde: Hvid tenniskjole fra Naked x Reebok 2016 summer collection.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Åben, kreativ og modig.

Min absolut yndlingsby er: København.

Det har jeg altid i tasken: Min telefon, høretelefoner, nøgler og læbepomade.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg var sammen med min søster i sidste uge, og vi talte om tragikomiske og rørende minder vi oplevede, da vi lige var kommet til Danmark. Mine søskende og jeg spiste for eksempel hele chokoladejulekalenderen første dag, vi fik den, fordi vi ikke forstod at tallene passede til dagene i december.

Mit næste køb er: Boots fra Miista.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Svømme.

All time favorite movie: De gamle Far til fire-film. 

Jeg er komplet afhængig af: Socialt samvær.

Det gør mig vred, når: Skylden for samfundets økonomiske og sociale problemer bliver pålagt en etnisk gruppe. 

Jeg er gladest, når: Jeg har en masse idéer og projekter i gang, det giver mig en fed fornemmelse, når jeg ved, at jeg er produktiv. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: d.a.u.d.a.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Min sorte læderjakke - jeg kan bruge den til ethvert outfit og uafhængig af sæson. 

Mit højeste ønske er: At min familie og mine venner har det godt. 

Guilty pleasure: Tv-serien Rita.

Jeg er stolt af at: Jeg arbejder hårdt for de ting, jeg sætter mig for. At jeg har lært at bruge det til min fordel, at jeg har nogle andre ting med i bagagen. Og at jeg ikke er bange for at tage initiativ og rykke på tingene.

Relaterede artikler