Venindebog 20 spørgsmål til Ulrikke Høyer

Foto: @ulrikkehoyer

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja WewerMarianne TheodorsenCamille BrinchMaria FantinoClaudia BhimraSanne CigaleLiv WinterChristine Egholm, Ida-Sophia og Signe Wennebergs venindebog.

I denne uge har model, Ulrikke Høyer, udfyldt en side i venindebogen. 

Måske du kender Ulrikke fra modeserier, kampagner og shows - som hun blandt andet har gået for Louis Vuitton, Valentino og Dolce & Gabbana - eller måske du er én af hendes 30,9 tusinde følgere på Instagram.

Læs også: 20 spørgsmål til Signe Wenneberg

Du kan her lære Ulrikke lidt bedre at kende, når hun blandt andet fortæller, hvad hendes yndlingsby er, og hvad hun er mest stolt af. 

Foto: @ulrikkehoyer

Læs også: 20 spørgsmål til Ida-Sophia

Udover mit navn kalder folk mig: Ulle.

Alder: 24 år.

Livret: Min fars lasagne. Allerhelst på anden dagen. 

Da jeg var lille, ville jeg være: Verdens bedste tennisspiller.

Mit bedste køb nogensinde: Mit hjem.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Positiv, ambitiøs og loyal.

Min absolut yndlingsby er: København! Ingen tvivl. Der er noget helt særligt over vores hovedstad, og hver gang jeg vender retur fra udlandet, falder der ro over mig, når jeg sætter mine fødder i de københavnske gader. 

Det har jeg altid i tasken: En tørshampoo, som gør de dårlige hårdage gode og de gode hårdage endnu bedre - og Woods Instant Repair Balm. 

Sidste gang jeg græd, var: Det tror jeg var for cirka halvanden måned siden, da jeg havde en dårlig dag. Det har man jo hist og her! På de dage accepterer jeg det, lader tårerne trille og så plejer det hele hurtigt at se lyst ud igen.  

Mit næste køb er: Med alle de store kolde øl jeg skal nyde i solskin hen over sommeren, er jeg på udkig efter den rette solcreme! 

Jeg vil gerne blive bedre til at: At gå ned med skraldet og ikke sætte det ud på min bagtrappe. 

All time favorite movie: Jeg har ikke en yndlingsfilm, og jeg ser sjældent film. Jeg er ofte for utålmodig, og føler, at jeg kan bruge min tid bedre andre steder. Jeg er dog blevet fanget af nogle gode serier, og glæder mig rigtig meget til sæson 2 af Big Little Lies.  

Jeg er komplet afhængig af: Min morgenkaffe.

Det gør mig vred, når: Når min underbo holder Corona-fester til kl. 04 på en tirsdag … Gud, hvor jeg glæder mig til, nattelivet åbner op igen ... Og ikke kun for min underbo og mit forholds skyld!

Jeg er gladest, når: Når jeg føler, at jeg er det rette sted på det rette tidspunkt. Og det føler jeg heldigvis ofte, jeg er. Det giver et sus i hele kroppen! 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Never Too Much, Luther Vandross. Den minder mig om min barndom! 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Alle mine genbrugs herreskjorter! Og så min Acne Musubi-taske. 

Mit højeste ønske er: At skabe en familie, få nogle dejlige unger og gå med bare tæer i grønt græs. 

Guilty pleasure: Alt med sådan noget sour cream and onion-pulver! 

Jeg er stolt af at: At være en del af en ungdom, der er så progressiv omkring så mange vigtige agendaer!  

Læs også: 20 spørgsmål til Christine Egholm

Relaterede artikler