Venindebog 20 spørgsmål til Trine Kjær

Foto: Privat

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechKaroline Dalls og Sidsel Alling, Josephine Bredsted, Frederikke Toftsø og Oh Lands  venindebog.

Den stilbevidste ladyboss Trine Kjær er svær at komme udenom, når vi taler om inspirerende kvinder. Dagligt giver hun nemlig sine mange følgere på Instagram utallige inspirationsskud. 

Trine lever som content creator på sin platform og af sit eget brand Trines Wardrobe, hvor hun sælger hårprodukter. Tidligere tog vi en snak med hende om livet som mor, som hardcore business woman og om den altid lækre stil, hun bærer, og nu kan du læse om hendes bedste styling-tip, hendes yndlingsdrink, og hvad der gør hende genert i vores venindebog. 

Foto: Privat

Jeg hedder: Trine Kawamura Kjær.

Kælenavn: Jeg har faktisk aldrig haft et kælenavn. Eller… Min bror og far har nogle gange kaldt mig T.

Yndlingsfarve: Uhh, den er svær. Jeg elsker farver. Men det må altså blive lyserød. Ikke til mit tøj, men jeg elsker bare farven.

Livret: Jeg elsker mad. Altså, jeg er helt besat af min mands gode cacio e pepe. Og faktisk bare pasta generelt. Spaghetti vongole med små muslinger elsker jeg også. Og alt japansk mad. Og gode salater kan jeg heller ikke få nok af.

Hvis jeg kun måtte tage tre ting med på en øde ø, ville jeg medbringe: Min mand, min datter Roberta og et køleskab fyldt med mad og drikke.

Den her restaurant vil jeg anbefale dig: Mangia. Det er både godt, hvis man vil have en enkelt pastaret, og hvis man vil være der hele aftenen.

…og hvis jeg er i udlandet, er det: Når jeg rejser, forsøger jeg altid at komme mange forskellige steder, fordi jeg elsker at smage forskelligt mad. Jeg har vildt mange gode minder fra Café Charlot i Paris. Ikke for verdens bedste mad, men stemningen er bare vildt god.

Mit bedste køb nogensinde: Det er min Chanel Flap Bag i sort og hvid. Den var der kun den ene sæson. Jeg kan huske, at jeg købte den efter et stort job, og så havde jeg besluttet, at jeg måtte give mig selv den.

Min yndlingsdrink: Campari tonic.

Det har jeg altid i tasken: Min mobil, læbepomade, mundpastiller og earplugs.

Jeg bliver genert, når: Folk giver mig mange komplimenter.

Mit bedste styling-tip: Det må være altid at have en vintageting på. Om det er smykker, en taske eller en blazer – det er underordnet. Men jeg synes, det er så klædeligt, når man kan se, at alting ikke er splinternyt, og det bliver meget mere personligt af det.  

Bedste tv-serie: Elsker elsker elsker Big Little Lies. Jeg er faktisk helt besat. Har set første sæson to gange. Og jeg elsker også flow-tv. Programmer som Kender du typen, Gift ved første blik og Hammerslag,

All time favorite movie: The Talented Mr. Ripley og Pulp Fiction.

Jeg elsker, når: Roberta griner.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Lige nu uden tvivl min Arket-læderblazer.

Kendis-crush: Frank Ocean og Joaquin Phoenix.  

Guilty pleasure: Jeg er alt for glad for Cola Zero. Og jeg synes faktisk, det er lidt kikset. Men det kan virkelig redde min dag, når jeg kommer hjem og får en kold Cola Zero.

Relaterede artikler