Venindebog 20 spørgsmål til Jeanette Madsen

Foto: PR

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechKaroline Dalls og Sidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel Winther og Amanda Nørgaards venindebog.

I dag byder vi velkommen til den danske designer og influencer Jeanette Madsen her i venindebogen.

Jeanette er den ene af to designere bag brandet Rotate Birger Christensen, der er kendt for sine korte festlige kjoler! Og de seneste par år siden Rotates opstart i 2018 har brandet spredt sig med raketfart til både på den danske og internationale modescene.

Udover at Jeanette klæder verdens kvinder på i sit stilsikre design, er hun med sin unikke stil en kæmpe inspiration for de 230.000 følgere, der følger med på hendes Instagram - og er takket være hendes modesans højt respekteret inden for street style-billedet.

Læs med herunder, når Jeanette vender tasken på hovedet for at dykke ned i dens indhold, alt imens hun fortæller om, hvad hun er stolt af.

Foto: Christian Friis

Udover mit navn kalder folk mig: Janet, Jennie, skat og mor!

Alder: 35.

Livret: Jo flere grøntsager desto bedre - helst varme og altid med pasta, ris, brød, laks eller kylling on the side. 

Da jeg var lille, ville jeg være: Designer. 

Mit bedste køb nogensinde: Min Louis Vuitton trolley, det var en fødselsdagsgave fra min mand. Den er min faste følgesvend, når jeg rejser. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Positiv, glad, og ubeslutsom. 

Min absolut yndlingsby er: Los Angeles. Her har jeg alt det, jeg elsker - de eksklusive butikker, vintage-butikkerne og den sunde mad samtidig med, at det er varmt! 

Det har jeg altid i tasken: As we speak – headset, Louis Vuitton-kortholder, ekstra charger, nøgler i min LV-nøglering. Tromborgs Cuticle Softener og hand sanitizer, vigtigt! Glossier Coconut Balm Dotcom. Dior Lip Maximizer Plumping Gloss, Grown Alchemist-håndcrem og Ombar, der er en vegansk chokoladebar med kokoscreme.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg læste nyhederne - okay jeg græd ikke, men fik våde øjne. Det er skræmmende, at vi ikke ved, hvilken fremtid vi går i møde.

Mit næste køb er: Proenza Schouler x Birkenstock-sandaler i sorte. 

Jeg vil gerne blive bedre til at: Tage hurtige beslutninger og komme ind i en god træningsrutine. 

All time favorite movie: Det kan jeg ikke! Alle kan noget forskelligt. Ligesom at jeg ikke har kun én bedste ven. 

Jeg er komplet afhængig af: Shellac. Og min negledame (Tanja, fra Face Of Cph Skin Dept).

Det gør mig vred, når: Folk ikke lytter. Ved at lytte respekterer du og ved at lytte, får du forståelse og bliver klogere. Vi skal bare være meget bedre til at lytte! 

Jeg er gladest, når: Jeg er på ferie og sammen med min familie - og ikke behøver at arbejde på ved siden af.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Sangen Never Leave You af Lumidee (Uh Oh)!  

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine Muscle Tee fra Frankie shop. Bruger den alene men også under alle sweatshirts og trøjer for at få mere skarpe skuldre. 

Mit højeste ønske er: Hemmeligt – ellers går det ikke i opfyldelse. 

Guilty pleasure: Snacks! Alle slags. Mest mælkechokolade og chips og croissanter og cookies. 

Jeg er stolt af at: Hvad jeg har opnået med mit liv. Både karrieremæssigt – idet min barndomsdrøm om at lave tøj er gået i opfyldelse, og at jeg efter to års kamp endelig “vandt” min drømmemand, som jeg har fået verdens sødeste drenge med.

Relaterede artikler