Venindebog 20 spørgsmål til Stephanie Visbjerg

Foto: Kavian Borhani

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechKaroline DallsSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt Zeller og Julie Lillelund Langer og Thora Valdimarsdóttirs venindebog.

I dag er det Stephanie Visbjerg, der har udfyldt ugens side i venindebogen. Stephanie Head of PR & Communication hos det danske beauty-brand Tromborg, men lige om lidt venter en hel ny rolle, idet Stephanie venter sit første barn sammen med 7 Days-founder Malkit Singh. 

I venindebogen har Stephanie skrevet om sit bedste køb nogensinde, sidste gang hun græd, og det hun er allermest stolt af. Læs med!

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: Steph.

Alder: 30 år.

Livret: Italiensk.

Da jeg var lille, ville jeg være: Professionel balletdanser. Som barn, dansede jeg ballet i mange år og optrådte på Det Kongelige Teater et par gange. Det var min helt store drøm at blive balletdanser, men da jeg nåede mine tidlige teen-age, år var der pludselig andre ting, der var mere interessante.

Mit bedste køb nogensinde: Mit spisebord.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Kærlig, betænksom og perfektionist.

Min absolut yndlingsby er: New York. Jeg bliver aldrig træt af den by. Jeg har så mange fantastiske minder derfra. Min seneste tur var i september 2019, hvor jeg fejrede min 30-års fødselsdag med min kæreste.   

Det har jeg altid i tasken: Håndsprit, lip balm fra Tromborg, nøgler, pung og telefon.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg fandt ud af at jeg skulle være mor.

Mit næste køb bliver: En Poul Kjærholm PK22-stol.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Være tilstede i nuet. Det er virkelig noget, jeg fokuserer meget på. Når man lever et travlt liv og arbejder i en branche, hvor man konstant skal være på forkant, kan det være en udfordring at sætte pris på det, der er lige nu.

All time favorite movie: Pretty Woman.

Jeg er komplet afhængig af: Lip balm.

Det gør mig vred, når: Folk lyver.

Jeg er gladest, når: Jeg er sammen med mennesker jeg holder af.   

Den her sang får mig altid på dansegulvet: I Wanna Dance with Somebody med Whitney Houston.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine SV-tights fra 7 Days Active.

Mit højeste ønske er: En verden uden covid-19 og racisme.   

Guilty pleasure: Fries.

Jeg er stolt af: At jeg snart skal være mor.

Relaterede artikler