Venindebog 21 spørgsmål til Claudia Bhimra

Foto: Privat og PR

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja Wewer, Marianne Theodorsen, Camille Brinch og Maria Fantinos venindebog.

I denne uge har influencer, Claudia Bhimra, udfyldt en side i venindebogen.

Måske du også er én af Claudias 56.000 insta-følgere, som hver dag eksponeres for hendes stilrige og lækre instaunivers?

Læs også20 spørgsmål til Marianne Theodorsen

Du kan her lære Claudia lidt bedre at kende, når hun blandt andet fortæller, hvornår hun sidst græd, og hvad hendes bedste køb er.

I denne uge får du også et ekstra spørgsmål i forbindelse med Kvindernes internationale kampdag.

Foto: Privat og PR

Udover mit navn, kalder folk mig: På min bedste venindes telefon hedder jeg “Bhimra baby”. Ellers Claudi eller Claud.

Alder: 25 år.

Livret: Sushi og alt fra det italienske køkken!

Da jeg var lille, ville jeg være: Skuespiller - helt præcist, filmskuespiller. Jeg har altid været en kæmpe filmnørd og min største drøm var at være med i en selv.

Mit bedste køb nogensinde: Det må være alle de rejser, som jeg har været på. Jeg betaler gerne mange penge for de oplevelser og minder, som rejser giver mig.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Empatisk, åben og en ‘drømmer’.

Min absolut yndlingsby er: Sydney har alt hvad jeg elsker, samlet på et sted. Sol og tropiske strande, byliv, glade mennesker og lækker vegetarisk mad.

Det har jeg altid i tasken: Min Carmex læbepomade og AirPods. 

Sidste gang jeg græd, var: For ca. to uger siden, da jeg så programmet 'Lægens bord' på DR, som handlede om en 17-årig pige, der var på vej til at blive blind. Jeg er meget følsom, så jeg har let til tårer - både når det kommer til verdens uretfærdigheder og lykkelige øjeblikke.

Mit næste køb er: Jeg leder ihærdigt efter et par vintage kitten heels på Depop! Jeg går altid i sneakers, men vil gerne blive bedre til at dresse up til sommer.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Leve i og være taknemmelig for nuet - også når det er vinter.

All time favorite movie: Umuligt at vælge én! Jeg elsker 'Call Me By Your Name', 'Seven', 'The Dark Knight', 'La La Land', jeg kunne blive ved...

Jeg er komplet afhængig af: Mine veninder og familie.

Det gør mig vred, når: Folk ikke har empati for andre. Racisme og sexisme kommer af manglende empati for andre mennesker, hvis du spørger mig. 

Jeg er gladest, når: Solen skinner, jeg kan bade i havet og grine med dem, jeg elsker.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt med spanske rytmer!

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine New Balance 990v5 sneakers. De går til alt!  

Mit højeste ønske er: At dem jeg holder af forbliver sunde, raske og glade.

Guilty pleasure: Jeg elsker at se dansk reality. Paradise Hotel, Ex on the beach, alt det gode!

Jeg er stolt af at: Jeg tør følge mine drømme og leve mit liv på mine egne præmisser. 

Hvad betyder kvindernes internationale kampdag for dig? Jeg synes kampdagen er en fantastisk måde, hvorpå vi kan sætte fokus på den ulighed, som vi har mellem kønnene. Det er en enormt opløftende og givende dag og jeg håber, at den kan inspirere kvinder (og mænd!) til fortsat at bekæmpe ulighed alle dage.

Læs også20 spørgsmål til Freja Wewer

Relaterede artikler