Venindebog 20 spørgsmål til Christel Winther

Foto: @christel_winther

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechKaroline Dalls og Sidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie Ingdal og Nina Sandbechs venindebog.

I dag byder vi velkommen til den danske influencer og model Christel Winther.

Christel har rejst verden rundt i forbindelse med sit job som model, siden hun var 15 år. Hun har været på forsiden af diverse magasiner og skudt serier for store danske og internationale brands, mens hun sideløbende har haft en fod indenfor PR-branchen – hvor hun blandt andet er PR-manager for taskebrandet Hvisk, hvilket hun blev headhuntet til i starten af 2019.

Udover at rejse verden rundt som karrierekvinde, er Christel mor til den 7-årige søn Bille Max.

Læs med nedenfor, når Christel bl.a. fortæller om den glædelige overraskelse ved sit bedste køb og om sidste gang hun græd.

Foto: @christel_winther

Udover mit navn kalder folk mig: Kosten. 

Alder: 32.

Livret: Butter chicken med ris.

Da jeg var lille, ville jeg være: Læge, børnepsykolog og journalist.

Mit bedste køb nogensinde: Min lejlighed. Da jeg købte den, vidste jeg ikke, at min søns kommende bedste ven, ville være vores nabo. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Humoristisk, positiv og omsorgsfuld.

Min absolut yndlingsby er: Jeg har i snart 20 år rejst hele verden rundt grundet mit arbejde, men synes stadig ikke, at noget slår København.

Det har jeg altid i tasken: Nøgler (hvis jeg husker dem), pung, høretelefoner og all-around balm. 

Sidste gang jeg græd, var: I forgårs da min veninde Hanni Gohr fortalte, at hun havde haft min ryg og beskyttet mig i en situation, som jeg ikke vidste noget om. Det rørte mig så meget, at jeg begyndte at græde.

Mit næste køb er: En madras til min altan - så min søn og jeg kan sove udenfor på altanen til sommer. 

Jeg vil gerne blive bedre til: At lave juice og smoothies hver morgen. Jeg spiser altid havregryn med mælk og sukker – der vil jeg gerne lige stramme lidt op. 

All time favorite movie: Notting Hill – verdens bedste kærlighedshistorie. 

Jeg er komplet afhængig af: Musik – jeg hører musik hele tiden og alle vegne.

Det gør mig vred, når: Folk behandler mig uretfærdigt. 

Jeg er gladest, når: Jeg griner – og det gør jeg flere gange om dagen. Det er det bedste i verden. Jeg har nogle virkelig sjove mennesker omkring mig – selv min søn.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Queen Of The Night med Whitney Houston.

Guilty pleasure: Jeg elsker at se serien Nynne. 

Jeg er stolt af at: Have en søn på 7 år, en ejerlejlighed og verdens bedste veninder i mit liv. 

Relaterede artikler