Venindebog 20 spørgsmål til Emily Salomon

Foto: @emilysalomon

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke Brasch og Maria Kragmann venindebog.

I denne uge har venindebogen fået besøg af 35-årige Emily Salomon, der står bag den sucessfulde blog af samme navn.

Emily  startede sin blog helt tilbage i 2009, da titlen som influencer eller blogger endnu ikke var så veletableret. Lige siden har hun delt ud af sine gode skønhedstips, inspirerende outfits, lækre opskrifter og tanker om livet på bloggen og Instagram. 

Du kan lære hende lidt bedre at kende herunder, hvor hun afslører hvilket item fra garderoben, hun bruger mest, og hvad hun ville ønske, hun var bedre til.

Udover mit navn kalder folk mig: Ems, fis, tukan.

Alder: 35.

Livret: Stegt flæsk med persillesovs. Hvilket er lidt sært, fordi jeg overvejende lever vegetarisk.

Da jeg var lille, ville jeg være: Arkæolog.

Mit bedste køb nogensinde: En Acne Musubi-minitaske. Jeg har nogle mere fancy og kostbare tasker i samlingen, men det er den, jeg suverænt har brugt mest. Den går til alt og har en perfekt størrelse.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Glad, empatisk, rolig.

Min absolut yndlingsby er: Paris. Både en kliché og en klassiker, men det er der en årsag til.

Det har jeg altid i tasken: Tyggegummi (uden plastik à la True Gum eller lignende), mobil, sut, snacks.

Sidste gang jeg græd, var: Jeg græder hele tiden. Hver dag, tror jeg. Jeg har altid været et følemenneske, der kunne blive rørt af selv de mindste ting - men efter jeg er blevet mor, er jeg blevet en ægte tudemarie. Har for nylig grædt til en reklame (SOS-børnebyerne), og da jeg holdt min venindes lille, nye baby for første gang.

Mit næste køb er: En oversize frakke fra Totême i camel.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Sige nej, at skrive og være nærværende.

All time favorite movie: Den fabelagtige Amélie fra Montmartre. Sætter den på, hvis jeg trænger til et kram à la en film.

Jeg er komplet afhængig af: Kaffe, bevægelse og bøger.

Det gør mig vred, når: Folk har travl(est) med at mele deres egen kage. Eller de ikke udviser medmenneskelighed. Eller begge dele.

Jeg er gladest, når: Jeg læser, strikker, dyrker yoga, står på ski eller leger med min dreng.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Jeg bryder mig meget lidt om at danse, men hvis der er Backstreet Boys (allerhelst sangen Everybody), så kan jeg lokkes.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Et par skinny-jeans fra Tomorrow denim.

Mit højeste ønske er: Fred i verden. Mere konkret: Jeg ønsker inderligt, at Europa i fællesskab kan løse flygtningekrisen. Eller om ikke andet, at de tusindvis af mennesker - heriblandt uledsagede børn - der i dag bor i flygtningelejre i Grækenland, snart får en værdig fremtid. På den mere personlige klinge, så gad jeg virkelig godt kunne klatre. Det må blive et 2021-projekt.

Guilty pleasure: Pomfritter, alt med flødeskum og Downton Abbey. Gerne sammen.

Jeg er stolt af at: Dele både stort og småt og interagere med mange engagerede mennesker hver dag på både min blog og Instagram. Af og til deler jeg 'bare' små, hyggelige ting, der kan sprede glæde eller inspirere - men det kan også være svære, meningsfulde emner, som kan flytte holdninger eller gøre, at folk føler sig mindre ensom.

Relaterede artikler