Venindebog 20 spørgsmål til Emilie Helmstedt

Foto: Kavian Borhani

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria Kragmann og Emily Salomons venindebog.

Emilie Helmstedt er kunstneren bag denne måneds fine og farverige ELLE-forside - og nu har hun udfyldt en side i venindebogen, så vi kan lære den unge designer lidt bedre at kende. 

Til daglig arbejder Emilie på sit eget brand Helmstedt, der i 2018 vandt vandt danmarks største modepris Magasin du Nord Fashion Prize, og som siden hen er blevet et populært og anerkendt brand i hele verden. 

Psst... Det er ikke lang tid siden, at Kendall Jenner blev spottet med et item i et af Helmstedts mest ikoniske prints.

Hendes kollektioner er drømmende, farverige og finurlige, og så er alle prints - ligesom vores forside - malet og tegnet af Emilie selv.

Inspirationskilden til det maleri, som Emilie har lavet til ELLE, er helt speciel. Hun er nemlig gravid med sit første barn, og det afspejles i billedet, der skal symbolisere en 'ny start'.

Du kan lære Emilie endnu bedre at kender herunder, hvor hun blandt andet afslører hvilket item fra Helmstedt, hun selv bruger allermest. 

Foto: Jo Andersson

Udover mit navn kalder folk mig: Mis. 

Alder: 28.

Livret: Chevre Chaud-salat.

Da jeg var lille, ville jeg være: Kunstner.

Mit bedste køb nogensinde: Min sofa fra Rabens Saloner.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Drømmende, målrettet, optimistisk.

Min absolut yndlingsby er: København.

Det har jeg altid i tasken: Jeg går desværre sjældent med taske, jeg har alt på min telefon.

Sidste gang jeg græd, var: Til jul da jeg fik nogle små gaver til vores baby af min kæreste Niels. Det gjorde det meget mere virkeligt for mig, at jeg snart skal være mor. 

Mit næste køb er: En slyngevugge med vuggemoter fra Moon Boon. De har de fineste ting!

All time favorite movie: Holly Golightly.

Jeg er komplet afhængig af: At bruge tid i naturen.

Det gør mig vred, når: Når jeg møder uretfærdighed.

Jeg er gladest, når: Jeg får lov til at fokusere på at være kreativ eller være sammen med dem, jeg har nær.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: 'September' med George Michael 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mit cotton striksæt fra Helmstedt - det hedder Glaze.

Mit højeste ønske er: Et lykkeligt liv med tid til kreativitet, ro og frihed til at skabe. 

Guilty pleasure: Hvis jeg har et sekund fri, så skal jeg i spa.

Jeg er stolt af at: Min dagligdag. Jeg har fået skabt mig nogle rammer, der bunder i mine drømme og at bruge hverdagen på at arbejde på min virksomhed, giver mig enorm glæde.

Relaterede artikler