Venindebog 20 spørgsmål til Hanna Stefansson

Foto: Frederik Darre

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechKaroline Dalls og Sidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé Monchamp og Anne Johannsens venindebog.

I dag byder vi velkommen til blogger og influencer Hanna Stefansson. 

Hanna er svensk, men flyttede fra Ängelholm i Sverige til København for knap fire år siden - og det førte hende bl.a. til kærligheden, eftersom hun mødte den københavnske fotograf Frederik Darre, som hun i dag venter sit første barn med. Læs mere om deres første møde HER.

I dag er Hanna fuldt valetableret i det københavnske samtidig med, at hun dagligt inspirerer sine 144.000 følgere på Instagram med sin episke sans for mode.

Læs med herunder, når Hanna fortæller, hvad der gør hende glad, og hvad hun glæder sig til at være iført, når sommeren står for døren - allerhelst noget, der er komfortabelt.

Foto: Frederik Darre

Udover mit navn kalder folk mig: Mest bare Hanna, men jeg har også nogle venner, der kalder mig Hanson.

Alder: 31 år.

Livret: Pasta og ost – og alt med brød.

Da jeg var lille, ville jeg være: Skuespillerinde.

Mit bedste køb nogensinde: Et par Levi's-jeans til 70 kroner, som jeg har levet i de sidste 6 år.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Glad, fri og følsom.

Min absolut yndlingsby er: København. Jeg er så glad for at bo i en by, jeg elsker og for at skulle starte familie der.

Det har jeg altid i tasken: Snacks. Jeg bliver hurtigt sulten, og nogle gange redder det min dag.

Sidste gang jeg græd, var: I går. Jeg er en meget følsom person. Jeg plejede at se den side af mig som noget svagt, men jo ældre jeg er blevet, desto mere føler jeg, at være følsom er at være stærk.

Mit næste køb er: En sofa. Vi renoverer stadigvæk vores lejlighed, og vi har brug for nogle nye møbler med en ny sofa er første 'prio'.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Komme til tiden. Jeg er altid forsinket, og jeg har knyttet det til min personlighed, men det er virkelig uhøfligt at spilde andre menneskers tid, og det er noget, jeg arbejder på at blive bedre til.

All time favorite movie: Amélie. Første gang jeg så den, var jeg 17, og den gav mig virkelig inspiration i livet.

Jeg er komplet afhængig af: Latter. Der er ikke noget bedre end at græde af grin – det er livet.

Det gør mig vred, når: Folk er onde ved andre.

Jeg er gladest, når: Jeg griner med mine venner.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Dancing on My Own – Robyn.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Cashmere-strik disse dage. Og min pyjamas. Kan ikke vente til at være iført kæmpe maxi-kjoler, når det bliver varmere. Det bliver nødt til at være komfortabelt for min voksende mave.

Relaterede artikler