Venindebog 20 spørgsmål til Valentina Merolli

Foto: Valentina Merolli

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja WewerMarianne TheodorsenCamille BrinchMaria FantinoClaudia BhimraSanne CigaleLiv WinterChristine Egholm, Ida-SophiaSigne WennebergUlrikke Høyer, Freja KirkVeronika KatinkaHannah LøfflerNaomi AnwerStephania Potalivo og Chiara Ferragnis venindebog.

I denne uge har Valentina Merolli udfyldt en side i venindebogen. 

Måske du er én af Valentinas 4.600 følgere på Instagram, eller måske du i stedet kender hende gennem hendes arbejde som PR Manager hos Munthe og Marketing Manager hos Retouch Clinic.

Læs også: 20 spørgsmål til Stephania Potalivo

Du kan her lære Valentina lidt bedre at kende, når hun blandt andet fortæller, hvad hun ville være, da hun var lille, og hvad der gør hendes stolt. 

Foto: @valentinavaleriamerolli

Læs også: 20 spørgsmål til Naomi Anwer

Udover mit navn kalder folk mig: Valle eller V. 

Alder: 33.

Livret: Melanzane - en italiensk ret, der smager himmelsk. Og pasta i alle afskygninger. Og pizza. Kulhydrater generelt.

Da jeg var lille, ville jeg være: Skuespiller, forfatter eller advokat.

Mit bedste køb nogensinde: Min lejlighed som jeg købte sammen med min mand i december. Voksen level unlocked.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Fintfølende, humoristisk, nysgerrig. 

Min absolut yndlingsby er: Italien - ikke en specifik by, men hele landet. Elsker maden, kulturen og menneskerne.

Det har jeg altid i tasken: Nøgler (vil jeg håbe - ellers har jeg nemlig smækket mig ude!), min Tromborg læbepomade og noget desinficerende - før, under og efter Corona, fordi ingen kan lide baktusser.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg kom hjem til en buket blomster og et håndskrevet kort fra min mand, fordi han vidste at jeg havde haft en dum dag. Jeg blev meget rørt - tænk at jeg har giftet mig så godt.

Mit næste køb er: INTET! Har brugt alle mine penge på lejligheden, så jeg må. ikke. shoppe. Men derudover et stort træ til stuen i en smuk krukke og nogle møbler til altanen.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Tilgive OG glemme. Jeg er god til at tilgive, men knap så god til at glemme, og det er jo dumt. Man udvikler sig heldigvis hele livet.

All time favorite movie: Goodfellas. Martin Scorsese er min absolutte yndlingsinstruktør og jeg har set den film over 100 gange. Hvis du ikke har set den, er det bare om at komme i sving.

Jeg er komplet afhængig af: At grine!

​Læs også: 20 spørgsmål til Hannah Løffler

Det gør mig vred, når: Alle former for uretfærdighed og diskrimination gør mig vred, frustreret og trist. Vi skal være bedre til at rumme hinandens forskelligheder. 

Jeg er gladest, når: Jeg ikke er selvbevidst. Typisk omringet af folk jeg holder af. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Tung, elektronisk musik. Eller i den anden ende af spektret: Sultans Of Swing eller Money For Nothing af Dire Straits. En kærlighed jeg har arvet fra min far, der plejede at spille dem for fulde drøn når vi kørte bil. Et dengang pinligt, men i dag helt genialt minde.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine nye sandaler fra Munthe, der er så behagelige, at jeg næsten har sovet med dem på. Og blazere, der hellere end gerne må være vintage herreblazere. Jeg elsker blazere fordi de føles som en slags beskyttende skjold og fordi man altid ser tjekket ud med en blazer på - selv når man ikke har en tjekket dag.

Mit højeste ønske er: At leve et lykkeligt liv, hvor jeg er tro mod mig selv og behandler folk på min vej godt. 

Guilty pleasure: At sove længe. Skammer mig helt nogle gange, når jeg vågner sent i weekenderne og kan se, at alle andre for længst har spist morgenmad (og frokost!). Men hold nu kæft hvor er det lækkert. Et af mine seneste køb er en ny, lækker seng og den har ikke ligefrem gjort mig til et A-menneske. 

Jeg er stolt af at: Den person jeg er i dag. Jeg kæmpede meget med lavt selvværd da jeg var yngre og tvivlede generelt på mig selv; så at jeg er nået hertil i dag, hvor jeg hviler i mig selv og er glad for den jeg er, gør mig stolt. 

Læs også: 20 spørgsmål til Freja Kirk

Relaterede artikler