Foto: Privat
Venindebog

20 spørgsmål til Alona Vibe

af Karen Emilie Thalsgaard 24/09/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge er det Alona Vibe, der har udfyldt en side i vores venindebog. Alona er uddannet cand.it., founder af et kreativt foto-studie kaldet, Merō, hvor hun arbejder som strategisk konsulent og fotograf. Et virke, der blev sat i søen, da hun afsluttede sin uddannelse og skulle beslutte, hvorvidt hun skulle finde et job eller skabe et selv - hun valgte sidstnævnte og har ikke set sig tilbage siden.

Sidenhen har hun også skrevet sig endnu en flot titel på cv'et - nemlig titlen som mor til lille Nova.

Læs med og find ud af hvornår hun sidst græd, hvad, der gør hende mest vred, og hvorfor hun ikke kan se film uden at lægge mærke til nogle helt særlige deltajer.

Foto: Instagram

Udover mit navn kalder folk mig: Mine to brødre kan finde på at kalde mig Lonekone eller Alonabona, men alle andre kalder mig heldigvis bare Alona.

Alder: 29.

Livret: Så svært et spørgsmål, men generelt det italienske og mexicanske køkken. Derudover elsker jeg nudelsupper som pho og ramen, men smørrebrød er virkelig også lækkert.

Da jeg var lille, ville jeg være: Tandlæge.

Mit bedste køb nogensinde: Er mine mange rejser, som jeg har brugt mine sparepenge på siden jeg var 15. Fx interrail i Europa, 8 måneders jordomrejse og universitetsudveksling i Brasilien.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Intuitiv, ærlig og omsorgsfuld.

Min absolut yndlingsby er: Rio de Janeiro og Tokyo på en delt 1. plads uden for Europa. Indenfor Europa er det Rom eller Lissabon, hvis jeg altså ikke må svare vores egen København.

Det har jeg altid i tasken: Nøgler, telefon, læbepomade og tyggegummi. Af og til mit kamera hvis tasken er stor nok.

Sidste gang jeg græd, var: Den anden dag. Jeg har generelt meget let til alle slags tårer, men er for nyligt blevet mor, og nu er alle sluser åbne. Sidst jeg græd var fordi, jeg blev rørt over min kæreste og lille datter.

Mit næste køb er: Realistisk set noget baby-relateret. Jeg drømmer om alt fra The Row, men holder mig i skindet, da jeg sparer op til at investere i bolig.

Jeg vil gerne blive bedre til: At prioritere min tid kompromisløst og uden efterfølgende skyldfølelse.

All time favorite movie: Jeg har ikke en favorit og hæfter mig oftest ved det tekniske i en film. Tre hurtige: Once Upon a Time in Hollywood for color grading (og Leo og Brads skuespil), brugen af naturligt lys i Call Me by Your Name og kameraføringen i 1917.

Jeg er komplet afhængig af: Frisk luft, at se vandet ofte og en god nattesøvn på 7-8 timer. Og morgenmad, altid morgenmad.

Det gør mig vred, når: Mennesker opfører sig fordomsfuldt og respektløshed over for medmennesker og naturen.

Jeg er gladest, når: Solen skinner, luften er frisk, og når jeg ser min familie og venner ofte.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Det meste R'n'B fra slut 90'erne/start 00'erne.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Bløde cashmere-bluser, Levi's-jeans og adidas- eller New Balance-trainers.

Mit højeste ønske er: At mine nærmeste er raske og lykkelige, og at vi som samfund passer bedre på hinanden og den fysiske verden, vi lever i.

Guilty pleasure: Hjemmearbejdsdage i joggingbukser og sweatshirt, søde kartofler fritter med mayo, pandekager og milkshakes.

Jeg er stolt af at: Turde gå efter mine drømme og ønsker i livet med stor optimisme såsom at blive færdig som cand.it., men også at turde satse på det selvstændige liv og samtidig blive mor for første gang.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her