Venindebog 20 spørgsmål til Josephine Aarkrogh

Foto: @josephineaarkrogh
Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.
 
 
 
I denne uge har ELLEs Creative Director Josephine Aarkrogh udfyldt siden i ELLEs venindebog - og med sine 12 år på redaktionen kan hun vist også kun beskrives som en ægte, inkarneret mademoisELLE. 
 
Josephine fik via sine gode overtalsesevner og de helt rigtige argumenter (og selvfølgelig sit hårde arbejde) en fod indenfor i 2008 og har altså været med til at starte og forme dansk ELLE siden da.
 
Hvis du har lyst til at lære søde og cool Josephine lidt bedre at kende, så læs med herunder, når hun bl.a. fortæller om sine livretter, hvornår hun sidst græd og hendes største ønske i livet. 

Udover mit navn kalder folk mig: Jose.

Alder: 31.

Livret: Sushi. Og pasta. Og chokolade.

Da jeg var lille, ville jeg være: Jeg kan huske, at jeg i gymnasiet sad med nogle veninder og læste i modemagasiner, hvor vi læste om, hvad en art director lavede, og alle blev enige om, at det var det perfekte job til mig. Det er jo ikke så langt fra…

Mit bedste køb nogensinde: Min lejlighed. Og rejser til New York, Tokyo, LA …

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Omsorgsfuld, hårdtarbejdende og nysgerrig.

Min absolut yndlingsby er: Paris. Men London har også et særligt sted i mit hjerte, fordi det var der, min kæreste friede til mig.

Det har jeg altid i tasken: Telefon, pung og nøgler. Og en læbepomade eller to (Tromborgs Lip Cure eller Aesops med solfaktor) og i disse dage også Aesops håndsprit, en SPF-mist fra Soleil Toujours og Glossiers håndcreme.

Sidste gang jeg græd, var: Nok i et meget træt og opgivende morøjeblik, hvor alting virkede lidt uoverskueligt.

Mit næste køb er: En ny seng – lige nu klemmer vi os sammen i en 1.20! Og jo, jeg drømmer også om en par Loewe-loafers og en Bottega-taske, men det er en anden snak …

Jeg vil gerne blive bedre til at: Stresse mindre over rod og kaos derhjemme, og i stedet fokusere på at lege og fjolle med min datter.

All time favorite movie: Jeg er ret vild med den australske film Adore, jeg har bare lyst til at være i det univers (og hus!). Men jeg kan heller ikke stå for en god James Bond-film.

Jeg er komplet afhængig af: Ansigtsmasker (lige nu Chanels Camellia Repair Mask og Tromborgs Multi Vitamin Facial Mask) og alt fra Social Foodies. Gerne i kombination.

Det gør mig vred, når: Folk bliver uretfærdigt behandlet.

Jeg er gladest, når: Jeg cykler rundt i København i weekenden med min kæreste og vores datter, hvor det eneste mål er kaffe og croissanter.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt med Destinys Child eller TLC!

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Jeans. Det er min uniform. Nogle af mine favoritbrands er Tomorrow, Frame og Goldsign, men jeg gad også godt prøve Redone og Khaites jeans.

Mit højeste ønske er: At leve et sundt og lykkeligt liv fyldt med kærlighed.

Guilty pleasure: Wolt!

Jeg er stolt af at: Jeg for 12 år siden fik overbevist vores chefredaktør Cecilie, om at jeg skulle ansættes på ELLE – først som modeassistent og senere i et hav af forskellige stillinger.

 

Relaterede artikler