Venindebog 20 spørgsmål til Stine Goya

Foto: @stinegoya

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie Fischer og Drew Sycamores venindebog.

I denne uge har en af Danmarks førende kvinder indenfor mode, Stine Goya, udfyldt en side i venindebogen. 

Du kender måske Stine Goya fra hendes feminine og farverige univers, eller måske er en af hendes mange smukke kjoler med finurligt print en del af dit klædeskab.  

Læs ogsåSe hele Stine Goyas AW21-kollektion

Lær Stine lidt bedre at kende her, når hun blandt andet fortæller, hvad hun er afhængig af og hvad der gør hende vred.

Foto: @stinegoya

Udover mit navn kalder folk mig: Goya. 

Alder: En hemmelighed :-) 

Livret: Risalamande.

Da jeg var lille, ville jeg være: Designer. 

Mit bedste køb nogensinde: Vores dejlige hus på Østerbro. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Farverig, omsorgsfuld og ambitiøs. 

Min absolut yndlingsby er: Jeg er så heldig at bo i den by jeg elsker allermest - København! 

Det har jeg altid i tasken: Nogle sjove hårklip, mønter, gamle billetter og krummer, en handske, fordi en anden forsvandt.

Sidste gang jeg græd, var: Sidste gang jeg græd var da jeg læste bogen "Gangster Farmor" for mine børn :-) Og også en smule da Danmark vandt mænds håndbold og de sprang i en cirkel af glæde.

Mit næste køb er: Forhåbentlig en billet til Puglia om sommeren!

Jeg vil gerne blive bedre til at: Yderligere udvikling af min viden om emner, der virkelig betyder noget for mig som for eksempel bæredygtighed, mental sundhed, mangfoldighed og inklusion. Jeg tror, ​​at vi alle kan gøre det bedre og aldrig skal stoppe med at lytte, lære, uddanne og opmuntre andre til at gøre det samme.

All time favorite movie: Nick Cave: 20.000 dage på jorden.

Jeg er komplet afhængig af: Mit utrolige hold hos Stine Goya. Uden dem ville brandet ikke være det samme!

Det gør mig vred, når: Jeg ser mennesker, der bliver behandlet forskelligt på grund af deres baggrund eller race - alle fortjener at blive behandlet som lige.

Jeg er gladest, når: Når jeg er sammen med min elskede familie. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: "I can change" af LCD Soundsystem. 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Alle slags forskellige t-shirts med print og farver.

Mit højeste ønske er: At skabe en lysere fremtid og en mere ansvarlig verden for vores børn og fremtidige generationer.

Guilty pleasure: Jeg tror ikke på, at ​​der er noget som er en guilty pleasure - hvis du nyder noget, skal du ikke føle det skyldig!

Jeg er stolt af at: Få livet til at hænge nogenlunde sammen med familie, arbejde, drømme og ambitioner.

Læs også3 kjoler fra Stine Goya, der får os til at drømme om sommerfester

Relaterede artikler