Venindebog 20 spørgsmål til Freja Wewer

Foto: @frejawewer

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew Sycamore og Stine Goyas venindebog.

I denne uge har model, blogger og entreprenør, Freja Wewer, udfyldt en side i venindebogen. 

Måske er du en af Frejas 252.000 insta-følgere, der hver dag eksponeres for et univers af mode, cool tøj collabs, kultur og skæve eksistenser.  

Læs også20 spørgsmål til Stine Goya

Du kan her lære Freja lidt bedre at kende her, når hun blandt andet fortæller, hvad hun ville være, da hun var lille, og hvad hun er mest stolt af. 

Foto: @frejawewer

Alder: 24 år.

Udover mit navn kalder folk mig: Frejsen.

Livret: Rugbrødsmadder i sommerhus. 

Da jeg var lille, ville jeg være: Dyrepasser eller spion. 

Mit bedste køb nogensinde: Det køb jeg har været gladest for, må nok være mine hørertelefoner med noise cancellation. Hvis jeg er alene, lytter jeg konstant til musik, podcast eller lydbøger - hvilket løber op i mange timer dagligt. Jeg har dem med mig overalt. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Energisk, distræt og følsom. 

Min absolut yndlingsby er: København og så er jeg blevet rigtig glad for Amsterdam. 

Det har jeg altid i tasken: Jeg prøver så vidt muligt at have mine ting i lommerne, men jeg kunne aldrig finde på at forlade mit hjem uden mine hørertelefoner. Derudover købte jeg engang en Prada nøglepung med en karabinhage til tasken/bæltestroppen, og jeg har ikke mistet mine kort eller nøgler siden den dag. 

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg genså The Force Awakens forleden. Scenen hvor Han Solo bliver dræbt af sin søn Kylo Ren, og Chewbacca står og kigger ned på det ske. Jeg græder derudover lidt indvendigt hver dag over, hvor næsten umuligt det er at se min kæreste i øjeblikket på grund af Covid-19.

Mit næste køb er: 100 procent noget fra Sunflower, har lige været oppe og se deres nye kollektion, og ville kunne se mig selv i det hele! 

Jeg vil gerne blive bedre til: Jeg vil gerne blive bedre til at tænke positivt i pressede situation. Jeg er desværre ikke så naiv som jeg var engang. 

All time favorite movie: Kill Bill. Har mange favorit film, i kan finde hele min liste på Letterboxd. 

Jeg er komplet afhængig af: Jeg er 100 procent afhængig af min manager Zacha og resten af mine bedste venner. 

Det gør mig vred, når: Folk der har urokkelige meninger om ting de ikke ved noget om! 

Jeg er gladest, når: Når jeg hviler i mig selv og/eller når jeg mærker stærke følelser af kærlighed. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Fortiden må det være Say So. Jeg har lært en dans til sangen af min ven Rasmus, og jeg har en stor træng til at vise den! 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine sorte sweatshirts og t shirts. 

Mit højeste ønske er: At skabe min egen lykkelige familie. 

Guilty pleasure: Se film i stedet for at gå i seng, selvom jeg skal tidligt op. 

Jeg er stolt af at: Hvor gode min kæreste og jeg er til at være i et langdistance forhold under en pandemi og hvor lidt jeg egentlig er på min telefon.

Læs også20 spørgsmål til Amalie Fischer

Relaterede artikler