Venindebog 20 spørgsmål til Cecilie Haugaard

Foto: Privat

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

 

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily Salomon og Emilie Helmstedts venindebog.

I denne uge har model og influencer Cecilie Haugaard udfyldt en side i venindebogen. 

Cecilie blev scoutet som model for første gang som 12-årig, da hun var på vej hjem fra fodboldtræning i hjembyen Odense. Men det var først efter gymnasiet, at hun besluttede sig for at give modellivet en chance, da hun var flyttet til Paris, hvor hun igen blev scoutet gentagende gange. 

Læs også: Cecilie Haugaard: ”Disse huskeregler har hjulpet mig til at navigere på de sociale medier - på godt og ondt”

Udover modelkarriereren deler Cecilie ærligt og humoristisk ud af sit liv på Instagram. Her delte hun blandt andet i slutningen af september, at hun venter et barn sammen med sin mand, popsangeren Christopher, i en sød video, hvor de to synger sammen.

Lær Cecilie lidt bedre at kende herunder, hvor hun blandt andet fortæller, hvad hun gerne vil blive bedre til, og hvad hun er rigtig stolt af.

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: Cillemouse.

Alder: 30 år.

Livret: Asiatisk/vietnamesisk.

Da jeg var lille, ville jeg være: Tandlæge - som mine forældre.

Mit bedste køb nogensinde: Mit vintageur fra Rolex i modellen Datejust, som jeg købte til mig selv i 23-års fødselsdagsgave. Jeg har haft det på næsten hver dag siden.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Entusiastisk, positiv og yderst energisk. 

Min absolut yndlingsby er: Paris. Jeg har boet der halvandet år, da jeg var studerende, og det er bare byen, der bliver ved med at give og overraske.

Det har jeg altid i tasken: Tyggegummi, læbepomade og Airpods. 

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg lå på sofaen og så anden sæson af Hjem til Jul på Netflix. Tårerne trillede ned ad kinderne på mig. Den var så rørende, eller måske er jeg bare virkelig gravid.

Mit næste køb er: Noget til baby.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Fokusere og fordybe mig. Jeg har så meget krudt i røven, at jeg kan have svært ved at sidde stille og fokusere på en ting ad gangen. Det gad jeg godt, jeg kunne. 

All time favorite movie: Det er svært, der er så mange... Les Intouchables,The Talented Mr. Ripley, The Holiday, En verden udenfor osv. osv...

Jeg er komplet afhængig af: Danskvand - og gerne med hyldeblomstsaft i. 

Det gør mig vred, når: Jeg oplever folk blive behandlet uretfærdigt. Alt fra racediskrimination, manglende ligestilling til magtmisbrug, hvor nogen er nedværdigende over for andre, bare fordi de kan.

Jeg er gladest, når: Jeg er omgivet af kærlighed fra mine nærmeste. Min mand, familie og venner. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Dancing In the Moonlight.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine New Balance-sneaks.

Mit højeste ønske er: At få et par sunde, raske og glade børn - og en lykkelig familie.

Guilty pleasure: Alt med mørk chokolade: is, slik, kage, flødeboller og bare chokolade. 

Jeg er stolt af at: Have bevaret og respekteret den legesyge 12-årige Cecilie i mig. Hun kunne godt have risikeret nogle knubs på selvværdet og selvtilliden i den model/influencer-verden, jeg er blevet en del af. Men jeg er stadig vildt dristig, nysgerrig og eventyrlysten. Jeg prøver at leve mit liv modigt og undersøgende, som da jeg var 12 år, hvor jeg ikke bekymrede mig om dagen i morgen, og alle muligheder var åbne.

Relaterede artikler