Venindebog 20 spørgsmål til Amalie Fischer

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

 

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie Helmstedt og Cecilie Haugaards venindebog.

I denne uge har smilende blogger og influencer, Amalie Fischer, udfyldt en side i venindebogen. 

Du kender måske Amalie fra hendes blogunivers carlecarle eller hendes Instagram, hvor hun deler alt fra mode, kultur, litteratur og musik til hendes tanker om at være ung i en tid, hvor sociale medier har overtaget det meste.

Læs også: 20 spørgsmål til Cecilie Haugaard

Lær Amalie lidt bedre at kende her, når hun blandt andet fortæller, hvilket item hun bruger allermest og hvornår hun er gladest. 

Udover mit navn kalder folk mig: Malla, Malle, skat & baby (hovedsageligt af min kæreste).

Alder: 26 år.

Livret: Umuligt! Men jeg har altid haft en forkærlighed for det italienske køkken - mexikansk mad kommer på andenpladsen.

Da jeg var lille, ville jeg være: Radiovært - helt specifikt ville jeg gerne være en kvindelig udgave af Mads Steffensen. Radiovært er stadig en drøm jeg har, som forhåbentlig kan blive en realitet en dag. Husk at drømme stort! 

Mit bedste køb nogensinde: Min leopard Balenciaga-taske, som jeg købte på Vestiaire Collective år tilbage. Jeg bruger den næsten hver dag. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Positiv, omsorgsfuld, romantisk - min kæreste sagde julenørd… så den får I også lige med. 

Min absolut yndlingsby er: Paris! Findes der en bedre by?! Jeg elsker Paris. Det er den første by, jeg skal rejse til, når den her forfærdelige pandemi har lagt sig.

Det har jeg altid i tasken: Pung, nøgler, 5-6 forkskellige læbepomader, min EpiPen, analog-kamera, et spejl, tyggegummi, solbriller, sprit (vigtigt!) og håndcreme.

Sidste gang jeg græd, var: Jeg er en meget følsom person og græder ret ofte - men sidst var i går, da jeg havde set en Disney film.

 

Mit næste køb er: Alt til vores nye hjem. Jeg flyttede ind til min kæreste i sommer og vi mangler en del, men processen og jagten på de perfekte ting, er noget af det sjoveste, jeg længe har beskæftiget mig med. 

Jeg vil gerne blive bedre til at: Gå lange ture i det fri og læse flere bøger. 

All time favorite movie: Jeg kan ikke vælge mellem Pretty Woman & Notting Hill. Lidt ligesom man heller ikke kan vælge hvem, af sine forældre man elsker mest… 

Jeg er komplet afhængig af: Pepsi Max, kærlighed, mørk chokolade med appelsin og caffe latte - og at få andre til at grine! 

Det gør mig vred, når: Folk er nærige, racistiske eller snakker dårligt om andre - fy føj!

Jeg er gladest, når: Alle er glade og har det godt.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: I Wanna Dance With Somebody - Whitney <3 

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Alle mine oversized vintage-blazere. Jeg føler mig altid tilpas og boss lady når jeg har én af dem på. 

Mit højeste ønske er: At den her pandemi snart er slut! Jeg håber virkelig, at vi kan få vores verden op og køre igen efter det her traumatiske år. Mit højeste ønske er en lysere fremtid med glæde, kram og flokimmunitet i hele verden. 

Guilty pleasure: Jeg tror egentlig ikke rigtigt på fænomenet. Nyd alt hvad du gør og foretager dig. Intet er hverken pinligt, forkert eller sært.  

Jeg er stolt af at: Jeg er der, hvor jeg er i dag.

 

 

Relaterede artikler