Venindebog 20 spørgsmål til Alexandra Bernardini

Foto: Privat

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie HaugaardAmalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja WewerMarianne TheodorsenCamille BrinchMaria FantinoClaudia BhimraSanne CigaleLiv WinterChristine Egholm, Ida-SophiaSigne WennebergUlrikke Høyer, Freja KirkVeronika KatinkaHannah LøfflerNaomi AnwerStephania PotalivoChiara Ferragni og Valentina MerolliMarie JedigRose Maria Boelsmand og Alice Brunsøs venindebog.

I denne uge har Alexandra Bernardini, Gannis Global PR & Communications Director, udfyldt en side i ELLEs venindebog.

Er du også en af Alexandras følgere på Instagram, hvor hun viser en bred farvepalette i form af sin hverdag? Og vil du gerne blive lidt klogere på denne uges veninde?  

Læs også: 20 spørgsmål til Drew Sycamore

I hvert fald kan du lære Alexandra lidt bedre at kende herunder, hvor hun blandt andet fortæller om, hvad hun er komplet afhængig af, hvad hendes bedste køb er, samt hvad hun selv er stolt af.

Foto: @a_bernardini

Fulde Navn: Alexandra Bernardini.

Title: Global PR & Communications Director.

Udover mit navn kalder folk mig: Bernardini eller Sandy.  

Alder: 30 år. 

Livret: Pasta arrabiata. Simpelt, men så godt.

Da jeg var lille, ville jeg være: Kirurg.

Mit bedste køb nogensinde: Jeg blev mor til en lille pige i maj. Fødselsstenen for børn født i maj måned er en smaragd. Så jeg besluttede at give mig selv en ring af den danske smykkedesigner Nadia Shelbeya med en smaragd og en diamant. Den minder mig om et af livets største øjeblikke. 

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Passioneret, arbejdsom, insisterende. 

Min absolut yndlingsby er: København; jeg elsker at rejse, men der er ikke noget sted, jeg hellere ville bo.

Det har jeg altid i tasken: Nøgler, pung og iPhone - kedeligt men sandt! 

Sidste gang jeg græd, var: Jeg græder ofte, efter jeg er blevet mor. Jeg har aldrig været særlig grådlabil, men det er som om, jeg har følelserne mere uden på tøjet nu. 

Mit næste køb er: En ferie til Saint Paul de Vence i Sydfrankrig. Jeg glæder mig sådan til at kunne rejse igen, når jeg er vaccineret.

Jeg vil gerne blive bedre til: At være mere tilstede i nuet og værne om mine relationer. 

All time favorite movie: 'Grand Budapest Hotel' af Wes Anderson.

Jeg er komplet afhængig af: At arbejde - jeg føler mig så heldig at have det sådan! 

Det gør mig vred, når: Jeg føler, at noget foregår på uretfærdigvis. 

Jeg er gladest, når: Jeg føler, at jeg har udrettet noget stort. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: 'HEY YA!' Med OutKast.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Et par Levi's vintage-jeans som jeg købte i New York for 20 dollars. 

Mit højeste ønske er: At jeg bliver ved med at være nysgerrig, lære ny ting og dygtiggøre mig. 

Guilty pleasure: Dårlige katte-memes på Instagram. Jeg er en sucker for det.  

Jeg er stolt af at: Være blevet Director hos Ganni inden jeg fyldte 30 år. Det var et mål, jeg havde sat mig selv. Det føles så godt, når man arbejder hårdt for noget og når det. 

Læs også: 20 spørgsmål til Marie Jedig

Relaterede artikler