Foto: Valentina Merolli
Venindebog

20 spørgsmål til Valentina Merolli

af Cecilie Stubkjær Ottosen 11/06/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaetz, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille Henning, Josephine Højbjerg, Bea Fagerholt, Barbara Gullstein, Melissa Bech, Sidsel Alling, Josephine Bredsted, Frederikke Toftsø, Oh Lands, Trine Kjær, Helene Skytte, Cecilie Ingdal, Nina Sandbech, Christel Winther, Amanda Nørgaard, Jeanette Madsen, Chloé Monchamp, Anne Johannsen, Hanna Stefansson, Karla Alajdi, Laura Lynggaard, Annabel Rosendahl, Simone Noa, Sarah Rohde, Anna Reinholdts, Laura Julie, Josephine Aakrogh, Sofia Lynggard, Anna Winck, Ella Karberg, Cecilie Moosgaard, Gun-Britt Zeller, Julie Lillelund Langer, Thora Valdimarsdóttirs, Stephanie Visbjerg, Janka Polliani, Christine Sofie Johansens, Regitze Christensen, Alona Vibe, Tina Maria, Barbara Egholm, Victoria Saceanu Gregersen, Karoline Dall, Hella Joofs, Lotte Mørchs, Bex Fagerholt, Fatimah Gabriella, Caroline Corinth, Johanne Brostrøm , Frederikke Brasch, Maria Kragmann, Emily Salomon, Emilie Helmstedt, Cecilie Haugaard, Amalie Fischer, Drew Sycamore, Stine Goya, Freja Wewer, Marianne Theodorsen, Camille Brinch, Maria Fantino, Claudia Bhimra, Sanne Cigale, Liv Winter, Christine Egholm, Ida-Sophia, Signe Wenneberg, Ulrikke Høyer, Freja Kirk, Veronika Katinka, Hannah Løffler, Naomi Anwer, Stephania Potalivo og Chiara Ferragnis venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har Valentina Merolli udfyldt en side i venindebogen.

Måske du er én af Valentinas 4.600 følgere på Instagram, eller måske du i stedet kender hende gennem hendes arbejde som PR Manager hos Munthe og Marketing Manager hos Retouch Clinic.

Læs også: 20 spørgsmål til Stephania Potalivo

Du kan her lære Valentina lidt bedre at kende, når hun blandt andet fortæller, hvad hun ville være, da hun var lille, og hvad der gør hendes stolt.

Foto: @valentinavaleriamerolli

Læs også: 20 spørgsmål til Naomi Anwer

Udover mit navn kalder folk mig: Valle eller V.

Alder: 33.

Livret: Melanzane - en italiensk ret, der smager himmelsk. Og pasta i alle afskygninger. Og pizza. Kulhydrater generelt.

Da jeg var lille, ville jeg være: Skuespiller, forfatter eller advokat.

Mit bedste køb nogensinde: Min lejlighed som jeg købte sammen med min mand i december. Voksen level unlocked.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Fintfølende, humoristisk, nysgerrig.

Min absolut yndlingsby er: Italien - ikke en specifik by, men hele landet. Elsker maden, kulturen og menneskerne.

Det har jeg altid i tasken: Nøgler (vil jeg håbe - ellers har jeg nemlig smækket mig ude!), min Tromborg læbepomade og noget desinficerende - før, under og efter Corona, fordi ingen kan lide baktusser.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg kom hjem til en buket blomster og et håndskrevet kort fra min mand, fordi han vidste at jeg havde haft en dum dag. Jeg blev meget rørt - tænk at jeg har giftet mig så godt.

Mit næste køb er: INTET! Har brugt alle mine penge på lejligheden, så jeg må. ikke. shoppe. Men derudover et stort træ til stuen i en smuk krukke og nogle møbler til altanen.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Tilgive OG glemme. Jeg er god til at tilgive, men knap så god til at glemme, og det er jo dumt. Man udvikler sig heldigvis hele livet.

All time favorite movie: Goodfellas. Martin Scorsese er min absolutte yndlingsinstruktør og jeg har set den film over 100 gange. Hvis du ikke har set den, er det bare om at komme i sving.

Jeg er komplet afhængig af: At grine!

​Læs også: 20 spørgsmål til Hannah Løffler

Det gør mig vred, når: Alle former for uretfærdighed og diskrimination gør mig vred, frustreret og trist. Vi skal være bedre til at rumme hinandens forskelligheder.

Jeg er gladest, når: Jeg ikke er selvbevidst. Typisk omringet af folk jeg holder af.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Tung, elektronisk musik. Eller i den anden ende af spektret: Sultans Of Swing eller Money For Nothing af Dire Straits. En kærlighed jeg har arvet fra min far, der plejede at spille dem for fulde drøn når vi kørte bil. Et dengang pinligt, men i dag helt genialt minde.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine nye sandaler fra Munthe, der er så behagelige, at jeg næsten har sovet med dem på. Og blazere, der hellere end gerne må være vintage herreblazere. Jeg elsker blazere fordi de føles som en slags beskyttende skjold og fordi man altid ser tjekket ud med en blazer på - selv når man ikke har en tjekket dag.

Mit højeste ønske er: At leve et lykkeligt liv, hvor jeg er tro mod mig selv og behandler folk på min vej godt.

Guilty pleasure: At sove længe. Skammer mig helt nogle gange, når jeg vågner sent i weekenderne og kan se, at alle andre for længst har spist morgenmad (og frokost!). Men hold nu kæft hvor er det lækkert. Et af mine seneste køb er en ny, lækker seng og den har ikke ligefrem gjort mig til et A-menneske.

Jeg er stolt af at: Den person jeg er i dag. Jeg kæmpede meget med lavt selvværd da jeg var yngre og tvivlede generelt på mig selv; så at jeg er nået hertil i dag, hvor jeg hviler i mig selv og er glad for den jeg er, gør mig stolt.

Læs også: 20 spørgsmål til Freja Kirk

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her