20_spoergsmaal_til_freja_kirk
Foto: @frejakirk
Venindebog

20 spørgsmål til Freja Kirk

af Cecilie Stubkjær Ottosen 29/04/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechSidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine KjærHelene SkytteCecilie IngdalNina SandbechChristel WintherAmanda NørgaardJeanette MadsenChloé MonchampAnne JohannsenHanna StefanssonKarla AlajdiLaura LynggaardAnnabel RosendahlSimone NoaSarah RohdeAnna ReinholdtsLaura JulieJosephine AakroghSofia LynggardAnna WinckElla KarbergCecilie MoosgaardGun-Britt ZellerJulie Lillelund LangerThora ValdimarsdóttirsStephanie VisbjergJanka PollianiChristine Sofie JohansensRegitze ChristensenAlona VibeTina MariaBarbara EgholmVictoria Saceanu GregersenKaroline DallHella JoofsLotte MørchsBex Fagerholt, Fatimah GabriellaCaroline CorinthJohanne Brostrøm , Frederikke BraschMaria KragmannEmily SalomonEmilie HelmstedtCecilie Haugaard, Amalie FischerDrew SycamoreStine GoyaFreja WewerMarianne TheodorsenCamille BrinchMaria FantinoClaudia BhimraSanne CigaleLiv WinterChristine Egholm, Ida-SophiaSigne Wenneberg og Ulrikke Høyers venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har sanger, Freja Kirk, udfyldt en side i venindebogen. 

Måske du kender Freja fra sange som 'Young Nights' og 'Fine Things', eller måske du kender hende som ambassadør for World Pride 2021?

Psst ... Freja er netop på gaden med sin nye single 'Glassy Eyes', som du kan læse meget mere om lige HER.

Læs også: 20 spørgsmål til Ulrikke Høyer

Du kan her lære Freja lidt bedre at kende, når hun blandt andet fortæller, hvad som gør hende mest vred, og hvad hendes højeste ønske er.

Foto: @frejakirk

Læs også: 20 spørgsmål til Signe Wenneberg

Udover mit navn kalder folk mig: Sjuk og Fyr ... 

Livret: Alt italiensk. Det simple i dét køkken er bare altid fuldstændig genialt, og af en eller anden grund kan jeg bare altid spise det.

Da jeg var lille, ville jeg være: Politimand eller sanger ... Heldigvis blev jeg det sidste.

Mit bedste køb nogensinde: Helt klart mit nye hjem.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Opmærksom, Initiativrig og pålidelig.

Min absolut yndlingsby er: Den er virkelig svær ... Jeg har været sindssygt meget rundt med min kæreste. Vores dogme har været altid at have en rejse i kalenderen, så det er blevet til en del ture efterhånden. Men den by vi bliver ved med at vende tilbage til, er Berlin. 

Det har jeg altid i tasken: Jeg ejer simpelthen ikke en taske på den måde - jeg er ikke så meget en “taske-type”. Det er en underlig “pigeting” det der med, at man skal have en taske med sig, men jeg ville da ønske, at jeg havde en, så mine lommer ikke altid var fyldt til bristepunktet. Jeg har indlært mig reglen om de 3 ting, man altid skal huske: nøgler, pung og mobil - så er man aldrig helt fucked.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg cyklede hjem forleden efter en fest, og jeg bare fik et stik i kroppen af ensomhed og savn og alt muligt andet, og så havde jeg selvfølgelig også drukket lidt alkohol. Og pludselig begyndte jeg bare at græde på cyklen, og det var den mest forløsende følelse bare at give slip. Jeg synes sgu, jeg er blevet så hård med tiden, så det er ikke så tit, at jeg græder mere, men når det sker, prøver jeg virkelig at nyde det og være i det.

Mit næste køb er: En strikvest fra Christina Seewald.

Jeg vil gerne blive bedre til at: At sige pyt. Jeg har den sygeste mavefornemmelse, som kan give mig en klump i maven over alt. Jeg kan have sagt noget totalt ligegyldigt, men som jeg fortryder eller tænker over bagefter, og så ende med at vende og dreje det i flere dage. Der kunne jeg godt have brug for bare at glemme følelsen hurtigt igen og ikke sidde fast.

All time favorite movie: Jeg er meget uoriginal anlagt på det her punkt, desværre. Min storebror har altid grinet lidt af min filmsmag, som indbefatter lidt for mange romantiske og rørstrømske film, som for eksempel ’The Holiday’, ’Love Actually’, ’De Urørlige’, ’Titanic’ og så videre. Jeg kan sgu godt lide at komme lidt væk fra hverdagen og koble af, når jeg skal se en film, og der fungerer det bedst for mig med noget kærlighed og feel good. 

Jeg er komplet afhængig af: Kaffe og musik.

Det gør mig vred, når: Folk er nærige. Stop nu med det! Jeg lærte af en god ven, at det kosmiske regnskab findes, og det skal alle bare forstå, så bliver alt lidt nemmere. Vi giver allesammen i perioder og får i andre, og alt skal nok gå op i sidste ende på den ene eller anden måde. Det handler ikke alt sammen om penge, men kan oversættes til alt. Man skal lade være med at være så grådig og huske også at give.

Jeg er gladest, når: Jeg har haft rigtig travlt i en periode, og bagefter giver mig selv en fridag. Det er den fedeste følelse at have fået noget fra hånden og så have fortjent at slappe af. Jeg slapper klart bedst af, når jeg har ydet mit maksimale over en lang periode.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: ’Casanova’ af Ultimate Kaos.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine Hanrej smykker - de pifter bare alle outfits op, uanset om man kører jogging fra top til tå eller jakkesæt.

Mit højeste ønske er: På sigt at skabe en familie som er fyldt med traditioner og kærlighed. Hvor alle føler sig elsket og hørt, og hvor det ikke føles som en pligt, når man skal være sammen med familien. Et sted hvor samtaler er dybe, og hvor man glemmer tiden.

Guilty pleasure: Det må sgu være, at hver gang jeg har tømmermænd, så craver jeg dansk mad på den der super greasy måde. Det kan være tarteletter eller stegt flæsk, men jeg er også blevet ekstremt glad for medister og stuvet hvidkål på en smadret søndag.

Jeg er stolt af at: Have lavet Pussyfied-albummet og have været med til at rykke nogle grænser.

Læs også: 20 spørgsmål til Ida-Sophia

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-05-17/arket-.png

Arket, 490 kr.

Køb her
/2022-05-17/gannishorts.png

Ganni, 1.400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/costop.png

Cos, 320 kr. 

Køb her
/2022-05-17/arket.jpg

Arket, 490 kr. 

Køb her
/2022-05-17/guccimiinto.jpg

Gucci, Boozt, 2.090 kr. 

Køb her
/2022-05-17/esteelaudersephora.png

Estée Lauder, Sephora, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/coskjole.png

Cos, 790 kr. 

Køb her
/2022-05-17/andotherstoriesballerina.png

And Other Stories, 650 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ganniblazer.png

Ganni, 2.500 kr. 

Køb her
/2022-05-17/chanelmatas.jpg

Chanel, Matas, 380 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ecooking.png

Ecooking, 240kr. 

Køb her
/2022-05-17/ginatricotbukser.png

Gina Tricot, 250 kr. 

Køb her
/2022-05-17/junabahne.png

Juna, Bahne, 750 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtop.png

H&M, 180 kr. 

Køb her
/2022-05-17/framacareofcarl.png

Frama, Care Of Carl, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/remainboozt.png

Remain Birger Christensen, 900 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekdayjeans.png

Weekday, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/pernillecorydon.jpg

Pernille Corydon, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/haykitchenone.jpg

Hay, Kitchenone, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtaske.png

H&M, 350 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekendbymaxmaraboozt.png

Weekend By Max Mara, Boozt, 1.700 kr. 

Køb her