20_spoergsmaal_til_freja_kirk
Foto: @frejakirk
Venindebog

20 spørgsmål til Freja Kirk

af Cecilie Stubkjær Ottosen 29/04/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaetz, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille Henning, Josephine Højbjerg, Bea Fagerholt, Barbara Gullstein, Melissa Bech, Sidsel Alling, Josephine Bredsted, Frederikke Toftsø, Oh Lands, Trine Kjær, Helene Skytte, Cecilie Ingdal, Nina Sandbech, Christel Winther, Amanda Nørgaard, Jeanette Madsen, Chloé Monchamp, Anne Johannsen, Hanna Stefansson, Karla Alajdi, Laura Lynggaard, Annabel Rosendahl, Simone Noa, Sarah Rohde, Anna Reinholdts, Laura Julie, Josephine Aakrogh, Sofia Lynggard, Anna Winck, Ella Karberg, Cecilie Moosgaard, Gun-Britt Zeller, Julie Lillelund Langer, Thora Valdimarsdóttirs, Stephanie Visbjerg, Janka Polliani, Christine Sofie Johansens, Regitze Christensen, Alona Vibe, Tina Maria, Barbara Egholm, Victoria Saceanu Gregersen, Karoline Dall, Hella Joofs, Lotte Mørchs, Bex Fagerholt, Fatimah Gabriella, Caroline Corinth, Johanne Brostrøm , Frederikke Brasch, Maria Kragmann, Emily Salomon, Emilie Helmstedt, Cecilie Haugaard, Amalie Fischer, Drew Sycamore, Stine Goya, Freja Wewer, Marianne Theodorsen, Camille Brinch, Maria Fantino, Claudia Bhimra, Sanne Cigale, Liv Winter, Christine Egholm, Ida-Sophia, Signe Wenneberg og Ulrikke Høyers venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har sanger, Freja Kirk, udfyldt en side i venindebogen.

Måske du kender Freja fra sange som 'Young Nights' og 'Fine Things', eller måske du kender hende som ambassadør for World Pride 2021?

Psst ... Freja er netop på gaden med sin nye single 'Glassy Eyes', som du kan læse meget mere om lige HER.

Læs også: 20 spørgsmål til Ulrikke Høyer

Du kan her lære Freja lidt bedre at kende, når hun blandt andet fortæller, hvad som gør hende mest vred, og hvad hendes højeste ønske er.

Foto: @frejakirk

Udover mit navn kalder folk mig: Sjuk og Fyr ...

Livret: Alt italiensk. Det simple i dét køkken er bare altid fuldstændig genialt, og af en eller anden grund kan jeg bare altid spise det.

Da jeg var lille, ville jeg være: Politimand eller sanger ... Heldigvis blev jeg det sidste.

Mit bedste køb nogensinde: Helt klart mit nye hjem.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Opmærksom, Initiativrig og pålidelig.

Min absolut yndlingsby er: Den er virkelig svær ... Jeg har været sindssygt meget rundt med min kæreste. Vores dogme har været altid at have en rejse i kalenderen, så det er blevet til en del ture efterhånden. Men den by vi bliver ved med at vende tilbage til, er Berlin.

Det har jeg altid i tasken: Jeg ejer simpelthen ikke en taske på den måde - jeg er ikke så meget en “taske-type”. Det er en underlig “pigeting” det der med, at man skal have en taske med sig, men jeg ville da ønske, at jeg havde en, så mine lommer ikke altid var fyldt til bristepunktet. Jeg har indlært mig reglen om de 3 ting, man altid skal huske: nøgler, pung og mobil - så er man aldrig helt fucked.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg cyklede hjem forleden efter en fest, og jeg bare fik et stik i kroppen af ensomhed og savn og alt muligt andet, og så havde jeg selvfølgelig også drukket lidt alkohol. Og pludselig begyndte jeg bare at græde på cyklen, og det var den mest forløsende følelse bare at give slip. Jeg synes sgu, jeg er blevet så hård med tiden, så det er ikke så tit, at jeg græder mere, men når det sker, prøver jeg virkelig at nyde det og være i det.

Mit næste køb er: En strikvest fra Christina Seewald.

Jeg vil gerne blive bedre til at: At sige pyt. Jeg har den sygeste mavefornemmelse, som kan give mig en klump i maven over alt. Jeg kan have sagt noget totalt ligegyldigt, men som jeg fortryder eller tænker over bagefter, og så ende med at vende og dreje det i flere dage. Der kunne jeg godt have brug for bare at glemme følelsen hurtigt igen og ikke sidde fast.

All time favorite movie: Jeg er meget uoriginal anlagt på det her punkt, desværre. Min storebror har altid grinet lidt af min filmsmag, som indbefatter lidt for mange romantiske og rørstrømske film, som for eksempel ’The Holiday’, ’Love Actually’, ’De Urørlige’, ’Titanic’ og så videre. Jeg kan sgu godt lide at komme lidt væk fra hverdagen og koble af, når jeg skal se en film, og der fungerer det bedst for mig med noget kærlighed og feel good.

Jeg er komplet afhængig af: Kaffe og musik.

Det gør mig vred, når: Folk er nærige. Stop nu med det! Jeg lærte af en god ven, at det kosmiske regnskab findes, og det skal alle bare forstå, så bliver alt lidt nemmere. Vi giver allesammen i perioder og får i andre, og alt skal nok gå op i sidste ende på den ene eller anden måde. Det handler ikke alt sammen om penge, men kan oversættes til alt. Man skal lade være med at være så grådig og huske også at give.

Jeg er gladest, når: Jeg har haft rigtig travlt i en periode, og bagefter giver mig selv en fridag. Det er den fedeste følelse at have fået noget fra hånden og så have fortjent at slappe af. Jeg slapper klart bedst af, når jeg har ydet mit maksimale over en lang periode.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: ’Casanova’ af Ultimate Kaos.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine Hanrej smykker - de pifter bare alle outfits op, uanset om man kører jogging fra top til tå eller jakkesæt.

Mit højeste ønske er: På sigt at skabe en familie som er fyldt med traditioner og kærlighed. Hvor alle føler sig elsket og hørt, og hvor det ikke føles som en pligt, når man skal være sammen med familien. Et sted hvor samtaler er dybe, og hvor man glemmer tiden.

Guilty pleasure: Det må sgu være, at hver gang jeg har tømmermænd, så craver jeg dansk mad på den der super greasy måde. Det kan være tarteletter eller stegt flæsk, men jeg er også blevet ekstremt glad for medister og stuvet hvidkål på en smadret søndag.

Jeg er stolt af at: Have lavet Pussyfied-albummet og have været med til at rykke nogle grænser.

Læs også: 20 spørgsmål til Ida-Sophia

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her