Venindebog

20 spørgsmål til Amalie Fischer

af Anna Holm Pedersen 29/01/2021
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har smilende blogger og influencer, Amalie Fischer, udfyldt en side i venindebogen.

Du kender måske Amalie fra hendes blogunivers carlecarle eller hendes Instagram, hvor hun deler alt fra mode, kultur, litteratur og musik til hendes tanker om at være ung i en tid, hvor sociale medier har overtaget det meste.

Læs også: 20 spørgsmål til Cecilie Haugaard

Lær Amalie lidt bedre at kende her, når hun blandt andet fortæller, hvilket item hun bruger allermest og hvornår hun er gladest.

Udover mit navn kalder folk mig: Malla, Malle, skat & baby (hovedsageligt af min kæreste).

Alder: 26 år.

Livret: Umuligt! Men jeg har altid haft en forkærlighed for det italienske køkken - mexikansk mad kommer på andenpladsen.

Da jeg var lille, ville jeg være: Radiovært - helt specifikt ville jeg gerne være en kvindelig udgave af Mads Steffensen. Radiovært er stadig en drøm jeg har, som forhåbentlig kan blive en realitet en dag. Husk at drømme stort!

Mit bedste køb nogensinde: Min leopard Balenciaga-taske, som jeg købte på Vestiaire Collective år tilbage. Jeg bruger den næsten hver dag.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Positiv, omsorgsfuld, romantisk - min kæreste sagde julenørd… så den får I også lige med.

Min absolut yndlingsby er: Paris! Findes der en bedre by?! Jeg elsker Paris. Det er den første by, jeg skal rejse til, når den her forfærdelige pandemi har lagt sig.

Det har jeg altid i tasken: Pung, nøgler, 5-6 forkskellige læbepomader, min EpiPen, analog-kamera, et spejl, tyggegummi, solbriller, sprit (vigtigt!) og håndcreme.

Sidste gang jeg græd, var: Jeg er en meget følsom person og græder ret ofte - men sidst var i går, da jeg havde set en Disney film.

Mit næste køb er: Alt til vores nye hjem. Jeg flyttede ind til min kæreste i sommer og vi mangler en del, men processen og jagten på de perfekte ting, er noget af det sjoveste, jeg længe har beskæftiget mig med.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Gå lange ture i det fri og læse flere bøger.

All time favorite movie: Jeg kan ikke vælge mellem Pretty Woman & Notting Hill. Lidt ligesom man heller ikke kan vælge hvem, af sine forældre man elsker mest…

Jeg er komplet afhængig af: Pepsi Max, kærlighed, mørk chokolade med appelsin og caffe latte - og at få andre til at grine!

Det gør mig vred, når: Folk er nærige, racistiske eller snakker dårligt om andre - fy føj!

Jeg er gladest, når: Alle er glade og har det godt.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: I Wanna Dance With Somebody - Whitney <3

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Alle mine oversized vintage-blazere. Jeg føler mig altid tilpas og boss lady når jeg har én af dem på.

Mit højeste ønske er: At den her pandemi snart er slut! Jeg håber virkelig, at vi kan få vores verden op og køre igen efter det her traumatiske år. Mit højeste ønske er en lysere fremtid med glæde, kram og flokimmunitet i hele verden.

Guilty pleasure: Jeg tror egentlig ikke rigtigt på fænomenet. Nyd alt hvad du gør og foretager dig. Intet er hverken pinligt, forkert eller sært.

Jeg er stolt af at: Jeg er der, hvor jeg er i dag.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her