Foto: Privat
Venindebog

20 spørgsmål til Karoline Dall

af Anna Birch Jakobsen 23/10/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne uge har den farveglade modeblogger og influencer, Karoline Dall, udfyldt en side i venindebogen. Da Karoline besluttede sig for at gå fuldtid med influencer-karrieren for omkring 3,5 år siden, var hun allerede en integreret del af modeverdenen. Inden det havde hun nemlig arbejdet som modeassistent på Costume og sidenhen stylist og modeskribent på Benjamin Medier.

Men i dag kan du finde Karoline på @karodall, hvor over 100 tusinde følger med i hendes inspirerende univers, hvor hun med sine mange farver, mønstermiks og legende billeder, spreder en masse glæde samtidig med, at hun videregiver sin 'sense of fashion' i form af styling tips og daglige outfit-billeder.

Læs mere om Karoline herunder, hvor hun fortæller om sit bedste, både materielle og immaterielle køb, sin guilty pleasure og hvad, hun anbefaler, at alle mennesker gør for dem selv.

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: Karo.

Alder: 28 år.

Livret: Alt med pasta og alt med skaldyr - også gerne i en kombi.

Da jeg var lille, ville jeg være: Skuespiller - men da jeg tog dramatimer, fandt jeg ud af, at det ikke heeeelt lige var mig!

Mit bedste køb nogensinde: Det er klart min hund! Og hvis det skal være materialistisk, er det mine 7’er stole fra Arne Jacobsen i cognacfarvet læder.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Spontan, energisk og sjov (hvis man må kalde sig selv sjov?) hihi.

Min absolut yndlingsby er: Nice. Jeg elsker alt ved Nice og får så gode vibes af at være der!

Det har jeg altid i tasken: Telefon, headset, nøgler, et hav af kvitteringer, hårbørste og hundeprutposer.

Sidste gang jeg græd, var: I sidste uge. Jeg havde haft en dag, hvor jeg følte, at jeg ikke slog til nogle steder. Jeg følte mig ikke tilstrækkelig og havde en følelse af, at alt var imod mig. Det tror jeg alle kender. Derfor tog jeg en fridag dagen efter for at komme tilbage til mig selv, og et positivt mindset. Heldigvis kender jeg mig selv godt nok til at vide, hvornår jeg skal trække stikket og få et pusterum.

Mit næste køb er: Et par lange støvler. Det er simpelthen så pænt til alle, men af en eller anden mærkelig årsag, har jeg utrolig svært ved at se mig selv i et par. Men det skal prøves - jeg er overbevist om, at jeg forhåbentlig nok skal få det til at spille.

Jeg vil gerne blive bedre til at: At acceptere tingene som de er - og ikke tænke: “Åhh hvor ville jeg ønske, det var anderledes”. Det er nyttesløst og en kæmpe energirøver.

All time favorite movie: The Notebook. Jeg elsker, elsker, ELSKER den!!

Jeg er komplet afhængig af: Kærestetid! Jeg nyder virkelig meget, når vi har tid sammen, og han er min førsteprioritet i alle sammenhængen.

Det gør mig vred, når: Det er sjældent, jeg bliver vred - men jeg er god til at blive irriteret. Det kan være sure mennesker på cykelstien - folk, der snakker grimt - når tingene går anderledes, end jeg har planlagt osv. Det er også en ting, som jeg gerne vil blive bedre til ikke at lade mig gå på af.

Jeg er gladest, når: Når jeg har kæmpe overskud og masser energi, så føler jeg mig uovervindelig!

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt med ABBA.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine pink Stine Goya-bukser.

Mit højeste ønske er: At leve lykkeligt til mine dages ende sammen med min kæreste.

Guilty pleasure: Vin.

Jeg er stolt af, at: Jeg har arbejdet så meget med mig selv over de seneste par år. Jeg arbejder stadig, men er kommet rigtig langt. Og det er absolut noget, jeg vil anbefale alle at gøre. Jeg har gået til mindterapi og coaching, hvor jeg, blandt andet, har fået hjælp til at sætte grænser samt lytte til mig selv og mine behov. Før i tiden brugte jeg rigtig meget energi på at please andre og sætte mig selv til side. Det kan man godt et langt stykke hen ad vejen, men man skal også huske at værne- og tage hånd om sig selv.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her