Venindebog 20 spørgsmål til Karoline Dall

Foto: Privat

I kender vel alle sammen venindebogen fra jeres ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken?

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara Gullstein og Melissa Bechs venindebog.

Karoline Dall er formentlig den mest farverige person på Instagram, og med sine 92.000 følgere på det sociale medie inspirerer hun dagligt sine mange følgere til et mere farveladefyldt liv. 

Hun deler gladeligt ud af tips og tricks om sammensætning af tøj, og man kan ikke andet end at få smil på læben, når man træder ind i hendes digitale univers.

Læs med i denne uges venindebog, hvor Karoline fortæller, hvad hun er komplet afhængig af, hvornår hun sidst græd, og hvad hendes højeste ønske er. 

 

Udover mit navn kalder folk mig: Karo. Jeg bliver altid kaldt Karo, og det er meget uvant for mig at blive kaldt Karoline. Tit præsenterer jeg mig også bare som Karo.

Alder: 27.

Livret: Alt med skaldyr, masser af brød og aioli til.

Da jeg var lille, ville jeg være: Skuespiller.

Mit bedste køb nogensinde: Jeg er ekstremt glad for min brune Saks Potts-frakke, jeg fandt forrige år i Holly Golightly til halv pris. Den er klassisk og kommer til at holde mange år frem.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Spontan, sjov og ukompliceret.

Min absolut yndlingsby er: Den er svær, for jeg har et par stykker på listen, men det første, der poppede op i hovedet, var L.A. Jeg får så gode vibes af at være i Californien. Derudover elsker jeg Nice og London.

Det har jeg altid i tasken: Pung og en helvedes masse kvitteringer. En læbepomade sniger sig som regel også med og naturligvis mine nøgler og telefon.

Sidste gang jeg græd, var: I søndags. Jeg havde en latterligt dårlig dag, hvor der ingenting skulle til. Sådan har alle det nok en gang imellem.

Mit næste køb er: Et par pæne, chunky sorte støvler. Jeg ejer ikke nogen sorte sko og føler faktisk, at jeg mangler det. De må gerne være sådan lidt gummistøvleagtige. Céline har lavet et par virkelig pæne, men de er udsolgt ALLE steder.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Lade være med at lade mig irritere af småting og stoppe med at være så hård ved mig selv. Jeg er rigtig god til at rose og opløfte andre, men når det kommer til mig selv, er jeg altid rigtig hårdt og selvkritisk.

All time favorite movie: The Notebook. Jeg er hele følelsesregistret igennem hver gang, jeg ser den.

Jeg er komplet afhængig af: Min kæreste. Hahaha! Det er vel ikke forbudt at sige?

Det gør mig vred, når: Jeg bliver aldrig rigtig vred som sådan, nok mere irriteret, og det sker som regel, hvis tingene ikke lige går, som jeg havde forestillet mig. Det er også en ting, som jeg gerne vil blive bedre til.

Jeg er gladest, når: Mit forhold til min kæreste, familie og venner er i balance, så flasker alt andet sig selv.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Noget med Cher – om det er dansegulvet eller karaokescenen, så er jeg på.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Lige nu må det være mine hvide spidse støvler fra H&M. De passer til alt: kjoler, nederdele, bukser, jeans osv. Og til enhver lejlighed. De pifter altid lige looket en smule op, når jeg trænger til at gå i noget andet end sneakers.

Mit højeste ønske er: At få et langt og lykkeligt liv sammen med min mand.

Guilty pleasure: Ost! Jeg elsker ost, og hvis jeg skal forkæle mig selv, smutter jeg forbi ostemanden ved Kultorvet og køber en masse lækre oste til køleskabet. Så har jeg altid til en lille snack.

Jeg er stolt af: Hvordan jeg har formået at bygge min business op som influencer på kort tid og samtidig holde fast i mig selv, vise ydmyghed, være jordnær og ikke lade mig påvirke af branchen. Jeg føler, at jeg har været den samme hele vejen igennem.

Relaterede artikler