Foto: @simonenoa
Venindebog

20 spørgsmål til Simone Noa

af Amalie Takahashi Christiansen 5/06/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaetz, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille Henning, Josephine Højbjerg, Bea Fagerholt, Barbara Gullstein, Melissa Bech, Karoline Dalls og Sidsel Alling, Josephine Bredsted, Frederikke Toftsø, Oh Lands, Trine Kjær, Helene Skytte, Cecilie Ingdal, Nina Sandbech, Christel Winther, Amanda Nørgaard, Jeanette Madsen, Chloé Monchamp, Anne Johannsen, Hanna Stefansson, Karla Alajdi, Laura Lynggaard og Annabel Rosendahls venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I dag byder vi velkommen til en af Instagrams farvestrålende darlings, Simone Noa.

Den 26-årige københavnerpige er lidt af et colour-splash at se på, og det er tydeligt at mærke Simones forkærlighed for farver og vintage på sin Instagram, hvor hun pryder feeded med alle regnbuens farver.

Måske er du endda stødt på hendes spejl-kunst, som hun deler på en separat Instagram-konto?

Lær Simone bedre at kende og læs med herunder, når hun giver flere bud på hits til din playliste, fortæller om sit næste køb og afslører sin guilty pleasure.

Alder: 26 år.

Livret: Jeg sværger til italiensk, ramen og dumplings! Sushi er også en af de gode.

Da jeg var lille, ville jeg være: Jeg er den største animal-lover så ingen tvivl om, at jeg skulle være dyrlæge. Jeg er dog ekstremt bange for blod og kan ikke tåle, at se dyr komme til skade eller lide, så det er nok meget godt, at jeg endte i en helt anden boldgade.

Mit bedste køb nogensinde: Min hund, som jeg købte for egne penge, da jeg var 12 år gammel. Tøjmæssigt er det mine to vintage-frakker, som jeg bruger hver vinter.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Sjov, kreativ og passioneret.

Min absolut yndlingsby er: New York!

Det har jeg altid i tasken: Tyggegummi, nøgler, pung, læbepomade.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg så en dokumentar om pingviner, hvor de kom til skade. Ellers må det have været, da jeg passerede en hund på gaden (det er næsten stensikkert, at jeg fælder en tåre hver gang…)

Mit næste køb er: Et maleri fra Anne Torpe, som jeg har set hos Bricks Gallery på Nørrebro. Derudover har jeg lige købt en lyseblå sofa fra Common Seating.

Jeg vil gerne blive bedre til at: To ting. Få en pænere håndskrift (mine venner driller mig med, at min håndskrift ligner en 6-årigs) og tænke mindre og være bedre til at kaste mig ud i ting uden at have gennemtænkt alle konsekvenserne. Jeg er til tider en overtænker.

All time favorite movie: Argh, svært spørgsmål! Alt, som Wes Anderson har rørt, er en gave til menneskeheden. Jeg elsker også Quentin Tarantinos kreationer, især Pulp Fiction og Kill Bill. Inception er også en all time favorite! Kunne blive ved…

Jeg er komplet afhængig af: Tyggegummi. Jeg går nærmest i panik, hvis jeg ikke har en pakke på mig. Altid den grønne Stimorol.

Det gør mig vred, når: Folk taler grimt til og om hinanden.

Jeg er gladest, når: Jeg er sammen med dem, jeg holder af.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Relight My Fire! Men jeg er da helt sikkert også en sucker for alle de gode gamle ’booty shaker’-hits, der har blæst gennen højtalerne på adskillige københavnske klubber gennem tiden.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Mine New Balance-sneakers.

Mit højeste ønske er: At vi alle tænker os mere om… Hvis vi alle tænkte lidt mere på vores medmennesker, vores kære moderjord og vores søde dyr, der alle har en funktion og et gøremål på jorden, ville verden være et meget bedre sted at leve. OG vi ville få lov til at gæste jorden i mange flere år, end hvad der er udsigter til pt.

Guilty pleasure: Chokolade! Men pt. er det nok Daim-vaffelis. Jeg fyldte hele fryseren med dem forleden, så der ryger mindst én ned hver dag.

Jeg er stolt af at: At jeg formåede at have en cand.comm i hånden som 23-årig.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her