Foto: @laurajuliesh
Venindebog

20 spørgsmål til Laura Julie

af Amalie Takahashi Christiansen 26/06/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaetz, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille Henning, Josephine Højbjerg, Bea Fagerholt, Barbara Gullstein, Melissa Bech, Karoline Dalls og Sidsel Alling, Josephine Bredsted, Frederikke Toftsø, Oh Lands, Trine Kjær, Helene Skytte, Cecilie Ingdal, Nina Sandbech, Christel Winther, Amanda Nørgaard, Jeanette Madsen, Chloé Monchamp, Anne Johannsen, Hanna Stefansson, Karla Alajdi, Laura Lynggaard, Annabel Rosendahl, Simone Noa, Sarah Rohde og Anna Reinholdts venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I denne udgave af venindebogen byder vi velkommen til den yndige model Laura Julie, der med sit naturlige, skandinaviske look har tiltrukket manges opmærksomhed gennem tiden.

Hun har blandt andet slået sit navn fast på den internationale modescene, hvor hun har gået shows for eksklusive modehuse som Miu Miu, Rodarte, Givenchy, Stella McCartney, Lanvin og Acne Studios – og lagt ansigt til flere kommercielle succeser for blandt andet Gap, H&M, Mango, Vero Moda og Zara.

Med det sagt, er vi er også helt vilde med Laura Julie herhjemme – og hun er lige så eftertragtet på den danske modescene.

Fx har den charmerende model prydet forsiden af ELLE tilbage i 2017 – og hvis du følger Laura Julie på Instagram og ser hendes inspirerende billeder, vil du nok forstå hvorfor...

Læs med herunder, når Laura Julie fortæller om sin guilty pleasure, som ’kloge' mennesker advarer imod, og om sin forkærlighed for japansk animation.

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: Når jeg er på job i udlandet, bliver jeg ofte kaldt LJ, og det har spredt sig lidt herhjemme også. Min mor har altid kaldt mig Lul eller Lullen, men generelt er det bare Laura.

Alder: 25 år.

Livret: Det er svært at vælge for en madglad pige som mig, men noget, der aldrig skuffer er et godt surdejsbrød, en god olivenolie og en osteplatte.

Da jeg var lille, ville jeg være: Dyrepasser for søløverne, spørg mig ikke hvorfor. Det besluttede jeg mig vist bare for. Jeg tror det var noget med, at jeg kunne lære dem tricks.

Mit bedste køb nogensinde: Min lejlighed.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Jordnær, kvalitetsbevidst og struktureret.

Min absolut yndlingsby er: København om sommeren (generelt bare Danmark om sommeren).

Det har jeg altid i tasken: En vandflaske, noget spiseligt og min mobil.

Sidste gang jeg græd, var: For et par dage siden. Jeg har meget let til tårer.

Mit næste køb er: Nye løbesko til de tidlige morgenture, inden byen vågner.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Stå på hænder og tage en beslutning.

All time favorite movie: Kan ikke vælge - alt fra en god Marvel-film, til hvad end Nolan-brødrene rører ved og Hayao Miyazakis fantastiske universer.

Jeg er komplet afhængig af: Naturen og i disse dage solskin og havet. At bevæge mig. Og nødder.

Det gør mig vred, når: Mennesker er nærige. Og hvis man behandler andre respektløst.

Jeg er gladest, når: Jeg får lov at bevæge mig, være ude i naturen, og når solen skinner.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Jeg kan aldrig huske sange og titler, når jeg bliver spurgt. Men lige for tiden er Formskifter med Joyce og Lizzo med Good as Hell meget populære hos mig.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Min oversized blazer og store bløde striktrøjer – gerne i camel. Det slår aldrig fejl.

Mit højeste ønske er: At dem omkring mig er glade, sunde og raske. Og at vi alle kan være mere åbne overfor hinanden og sammen passe på hinanden og naturen.

Guilty pleasure: At snacke inden jeg skal sove. De kloge siger vist, at det ikke er så godt for fordøjelsen, men jeg kan ikke lade være, jeg synes det er lidt hyggeligt.

Jeg er stolt af, at: Jeg gradvist er blevet bedre til at mærke efter og lytte til mig selv. Jeg har stadig lang vej og mange tilbagefald, men det er en start.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her