Foto: @josephineaarkrogh
Venindebog

20 spørgsmål til Josephine Aarkrogh

af Karen Emilie Thalsgaard 3/07/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken. Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaetz, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille Henning, Josephine Højbjerg, Bea Fagerholt, Barbara Gullstein, Melissa Bech, Karoline Dalls og Sidsel Alling, Josephine Bredsted, Frederikke Toftsø, Oh Lands, Trine Kjær, Helene Skytte, Cecilie Ingdal, Nina Sandbech, Christel Winther, Amanda Nørgaard, Jeanette Madsen, Chloé Monchamp, Anne Johannsen, Hanna Stefansson, Karla Alajdi, Laura Lynggaard, Annabel Rosendahl, Simone Noa, Sarah Rohde, Anna Reinholdts og Laura Julies venindebog. I denne uge har ELLEs Creative Director Josephine Aarkrogh udfyldt siden i ELLEs venindebog - og med sine 12 år på redaktionen kan hun vist også kun beskrives som en ægte, inkarneret mademoisELLE. Josephine fik via sine gode overtalsesevner og de helt rigtige argumenter (og selvfølgelig sit hårde arbejde) en fod indenfor i 2008 og har altså været med til at starte og forme dansk ELLE siden da. Hvis du har lyst til at lære søde og cool Josephine lidt bedre at kende, så læs med herunder, når hun bl.a. fortæller om sine livretter, hvornår hun sidst græd og hendes største ønske i livet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Udover mit navn kalder folk mig: Jose.

Alder: 31.

Livret: Sushi. Og pasta. Og chokolade.

Da jeg var lille, ville jeg være: Jeg kan huske, at jeg i gymnasiet sad med nogle veninder og læste i modemagasiner, hvor vi læste om, hvad en art director lavede, og alle blev enige om, at det var det perfekte job til mig. Det er jo ikke så langt fra…

Mit bedste køb nogensinde: Min lejlighed. Og rejser til New York, Tokyo, LA …

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Omsorgsfuld, hårdtarbejdende og nysgerrig.

Min absolut yndlingsby er: Paris. Men London har også et særligt sted i mit hjerte, fordi det var der, min kæreste friede til mig.

Det har jeg altid i tasken: Telefon, pung og nøgler. Og en læbepomade eller to (Tromborgs Lip Cure eller Aesops med solfaktor) og i disse dage også Aesops håndsprit, en SPF-mist fra Soleil Toujours og Glossiers håndcreme.

Sidste gang jeg græd, var: Nok i et meget træt og opgivende morøjeblik, hvor alting virkede lidt uoverskueligt.

Mit næste køb er: En ny seng – lige nu klemmer vi os sammen i en 1.20! Og jo, jeg drømmer også om en par Loewe-loafers og en Bottega-taske, men det er en anden snak …

Jeg vil gerne blive bedre til at: Stresse mindre over rod og kaos derhjemme, og i stedet fokusere på at lege og fjolle med min datter.

All time favorite movie: Jeg er ret vild med den australske film Adore, jeg har bare lyst til at være i det univers (og hus!). Men jeg kan heller ikke stå for en god James Bond-film.

Jeg er komplet afhængig af: Ansigtsmasker (lige nu Chanels Camellia Repair Mask og Tromborgs Multi Vitamin Facial Mask) og alt fra Social Foodies. Gerne i kombination.

Det gør mig vred, når: Folk bliver uretfærdigt behandlet.

Jeg er gladest, når: Jeg cykler rundt i København i weekenden med min kæreste og vores datter, hvor det eneste mål er kaffe og croissanter.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt med Destinys Child eller TLC!

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Jeans. Det er min uniform. Nogle af mine favoritbrands er Tomorrow, Frame og Goldsign, men jeg gad også godt prøve Redone og Khaites jeans.

Mit højeste ønske er: At leve et sundt og lykkeligt liv fyldt med kærlighed.

Guilty pleasure: Wolt!

Jeg er stolt af at: Jeg for 12 år siden fik overbevist vores chefredaktør Cecilie, om at jeg skulle ansættes på ELLE – først som modeassistent og senere i et hav af forskellige stillinger.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her