Foto: Privat
Venindebog

20 spørgsmål til Anne Johannsen

af Amalie Takahashi Christiansen 24/04/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer her på ELLE.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus Wilkins, Mie Juel, Sophia Roe, Emilie Lilja, Frederikke Legaard, Laura Lawaetz, Rebecca Laudrup, Cathrine Widunok Wichmand, Sille Henning, Josephine Højbjerg, Bea Fagerholt, Barbara Gullstein, Melissa Bech, Karoline Dalls og Sidsel Alling, Josephine Bredsted, Frederikke Toftsø, Oh Lands, Trine Kjær, Helene Skytte, Cecilie Ingdal, Nina Sandbech, Christel Winther, Amanda Nørgaard, Jeanette Madsen og Chloé Monchamps venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I dag byder vi velkommen til den danske influencer og it-girl Anne Johannsen her i venindebogen.

Anne er kendt for sit paselfarvede univers og sine glade, farvestrålende looks, som hun dagligt deler med sine mere end 100.000 følgere på Instagram - og derigennem har selv amerikansk Vogue fået øjnene op for den yndlige, blonde københavnerbosatte Anne.

Læs Annes side i venindebogen herunder, hvor hun fortæller om sine barndomskarrieredrømme, sin yndlingsby og om sidste gang hun græd.

Foto: Privat

Udover mit navn kalder folk mig: AJ eller Klubben.

Alder: 29 år.

Livret: Alt med rå fisk og koriander.

Da jeg var lille, ville jeg være: Kriminalefterforsker og sanger - gerne begge dele. Mine interesser har ofte stukket i helt forskellige retninger, og jeg har altid haft svært ved kun at gå efter én ting.

Mit bedste køb nogensinde: Generelt vil jeg sige, at mine bedste køb har været oplevelser. Det er i hvert fald de køb, som jeg aldrig har fortrudt.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Social, positiv og åben.

Min absolut yndlingsby er: Jo ældre jeg bliver og jo flere byer, jeg besøger, desto mere går det op for mig, hvor dejlig København egentlig er. Der er i hvert fald ikke noget sted, jeg hellere vil være end i København på en solskinsdag.

Det har jeg altid i tasken: Udover de nødvendige sager har jeg altid min Aesop Ginger Flight Therapy Oil (jeg bruger den i stedet for parfume), Glossier Coconut Balm Dotcom samt en eller anden form for snack, da jeg sådan cirka altid er sulten.

Sidste gang, jeg græd, var: Den dag det gik op for mig, at Roskilde Festival 2020 var aflyst. Det kan måske lyde lidt fjollet, men jeg har været kæmpe Taylor Swift-fan siden, at jeg var 15 år, og jeg har nok aldrig glædet mig så meget til noget før.

Mit næste køb er: Min mor, far og søster har fødselsdag i maj og juni, så det bliver nok fødselsdagsgaver til dem.

Jeg vil gerne blive bedre til at: Lytte til min krop.

All time favorite movie: Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Jeg elsker kærlighedsfilm, som afbilleder kærlighed på en mere realistisk måde. Derudover er Almost Famous også en favorit, da jeg altid bliver i virkelig godt humør af den, og så foregår den i min yndlingsperiode musikmæssigt.

Jeg er komplet afhængig af: Fysisk kontakt. Der er ikke noget, der får mig til at føle mig mere tryg end at blive nusset, krammet eller kysset.

Det gør mig vred, når: Mennesker med et godt hjerte og gode intentioner bliver udnyttet eller behandlet dårligt.

Jeg er gladest, når: Jeg bader i havet og solen skinner.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Alt med Prince og så selvfølgelig Taylor Swift.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest, er: Lige nu er det en vintage-trenchcoat i læder samt et par chunky lange støvler fra Ganni.

Mit højeste ønske er: At købe min egen lejlighed. Derudover glæder jeg mig helt utroligt meget til at komme ud og rejse igen.

Guilty pleasure: For ikke at nævnte Taylor Swift igen, er en anden tilståelse at jeg hver dag spiller Yatzy på min telefon, inden jeg går i seng. Det er en virkelig dårlig vane, og nogle gange drømmer jeg også, at jeg spiller videre. Det er jo nok verdens mest kedelige drøm.

Jeg er stolt af: At jeg har den bedste familie samt at have sammensat den mest loyale og fantastiske gruppe af mennesker som mine bedste venner.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her