Wedding bells Her er 14 par, der blev gift eller forlovet i 2018

Foto: Dior

Heldigvis byder hvert år på kærlighedsfester i form at forlovelser og bryllupper, men er det bare os, eller var der ekstramange i år 2018?

Solen skinnede jo som bekendt fra april til september, så 2018 var da heller ikke noget dumt år at vælge at blive gift i.

Inde for landets grænser sagde model Caroline Brasch ja til sin kok, Frederik Bille Brahe, ved et bryllup i august. Måneden efter var popprinsen, Christopher, nede på knæ, da han friede til sin modelkæreste, Cecilie Haugaard, som heldigvis sagde ja. Vi krydser fingre for et bryllup i 2019! 

Læs også: Her er de 17 vildeste kendis-forlovelsesringe.

De internationale kendisser går sjældent stille med dørene, og den regel gør sig altså også gældende, når det kommer til frierier og forlovelser.

I USA fik Justin Bieber ’popped the question’ til Hailey Baldwin (nu Bieber), og i Italien sagde it-girl Chiara Ferragni sí til sangeren, Fedez.

Om de alle huskede noget nyt, lånt og blåt, ved vi ikke. En ting er dog sikkert, og det er, at hver eneste forlovelse og bryllup efterlod os sukkende ved skærmen.

Vi vil også fries til på en frossen sø under nordlyset som Josephine Skriver blev, og vi vil faktisk også gerne havde det halve kongerige, som Meghan Markle fik.

Læs også: Disse kendisser sagde ja til deres udkårende på datoen d. 18.08.18.

Vi må dog nøjes med at drømme i hvert fald nu, og hvis du føler for det samme, kan du jo kigge med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 14 danske og udenlandske par, som blev forlovet eller gift i år 2018:

Her er 14 par, der blev gift eller forlovet i 2018

Relaterede artikler