Forlovelse Christopher har friet til Cecilie: Se det søde billede og ringen

Foto: Instagram @cillemouse

Sensommeren i Tisvilde er sød, og den nød sangeren Christopher godt af over weekenden sammen med kæresten Cecilie Haugaard, også kendt som Cillemouse på Instagram. 

Parret, der har været sammen siden 2014, nød en solrig søndag i det nordsjællandske, og den bød på mere end bare den sædvanlige weekendshygge. 

Den 26-årige popdreng, der går under det borgerlige navn Christopher Lund Nissen, spurgte nemlig Cecilie, om hun ville være fru Popfugl, og det ville hun gerne.

 

Et opslag delt af Cecilie Haugaard (@cillemouse) den

3. Sep, 2018 kl. 5.46 PDT

Parret fejrede øjeblikkeligt med pink champagne og det sødeste foto, som Cecilie i dag har delt med os, og sine andre 146.000 Instagram-følgere. 

Læs også: Bryllup Caroline + Frederik: Se de eksklusive billeder fra årets modebryllup i København.

Kort efter fuglte Christopher trop og delte nyheden med sine 503.000 Instagram-følgere med et billede af den smukke ring. Og med sådan en show-stopper forstår vi godt, at Cecilie sagde ja!

Christopher debuterede i 2012 med hittet 'Nothing in Common', mens han datede sangerinden Medina, men 6 år er gået, og i dag har han tilsyneladede noget tilfælles med en hvis Odenseaner: frk. Haugaard.

Christopher og Cecilie kan efter fire år som kærester nu kalde sig forlovede. Hvor og hvornår brullypet skal stå, ved ingen, men vi sidder i hvert fald klar og glæder os allerede til at se den smukke model Cillemouse som brud. 

Fra ELLE-redaktionen skal der lyde et stort tillykke til de forlovede.

Relaterede artikler