Mrs Bieber Hailey Baldwin ansøger om patent på navnet Hailey Bieber

Foto: Ritzau/Scanpix

Justin Bieber og Hailey Baldwin har allerede en historie, der er svær at finde rundt i. Først var de venner, så kærester, så forlovede, og lynhurtigt sagde rygterne, at det unge par, var blevet gift.

Forvirret? Lad os tage historien step by step.

Den 10. juli 2018 offentliggjorde den 24-årige popsanger Justin Bieber sin forlovelse med modellen Hailey Baldwin. Justin tyede til Instagram, og skrev blandt andet: ”Du er mit livs kærlighed Hailey Baldwin”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

I midten af september 2018 blev parret så set foran New Yorks rådhus, og rygterne om, hvorvidt parret var blevet gift eller ej, begyndte at florerer.

I midten af oktober 2018 bekræftede parret så, at de var blevet gift, og Hr. og Fru Bieber begyndte at omtale hinanden offentligt som mand og hustru.

Læs også: #Balder-love Justin Bieber og Hailey Baldwin er (måske) forlovede! Her er alt du skal vide om kærlighedshistorien.

Nu er der så atter fremgang i forholdet mellem Justin og Hailey.

Foto: Ritzau/Scanpix

Penge er tydeligvis ikke et problem for parret, der på trods af en formueforskel på cirka 250 millioner dollars, angiveligt ikke har indgået nogen ægtepagt. Og nu ser det altså også ud til, at fru Bieber vil begynde at tjene penge på sit nye efternavn.

Ifølge ELLE UK har den langbenede blondine nemlig ansøgt om patent på navnet Hailey Bieber i kommerciel sammenhæng, idet hun angiveligt vil starte et tøjmærke under sit nye navn.

Hvorvidt Hailey rent faktisk hedder Bieber, ved vi dog ikke. På sine sociale medier har hun beholdt sit navn Hailey Baldwin, men hvorfor ikke udnytte, at man netop har giftet sig til et af verdens mest berømte efternavne? 

Vi venter i spænding på Hailey Biebers tøjlinje. 

Psst! Vil du se mere til Justin Biebers nye hustru? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet Hailyes bedste stiløjeblikke. 

Hailey Baldwins bedste stiløjeblikke

 

Relaterede artikler