Forlovelsesringe Her er de 17 vildeste kendis-forlovelsesringe

Gammel skik siger, at en forlovelsesring skal koste mandens månedsløn gange tre. I dag er der dog intet, der stopper den, der vil fri fra at bruge hverken mere eller mindre.

Men vi ville lyve, hvis vi sagde, at det ikke var sjovt at kigge på ringe i den helt tunge prisklasse. Diamonds are a girl’s best friend og jo flere, jo større, jo bedre.

Diamantens størrelse måles som bekendt i carat, og mens de fleste danske forlovelsesringe ikke sniger sig op på meget mere end 1 carat, så kan kendisser som Kim Kardashian og Paris Hilton pryde deres ringfinger med helt op til 20 carat.

Læs også: Her er 14 kendte og kongelige par, som blev gift i 2017.

Mens vi herhjemme er mest vant til at se hvide diamanter, kan man sagtens fri med en farvet diamant. Hvis man hedder Meek Mill og vil fri til Nicki Minaj, kan det for eksempel gøres med en gul en af slagsen.

Hedder man derimod Prins William, kan en blå safir også godt få en hvis frk. Kate Middleton til at sige ja.

Vi har taget et kig på nogle af stjernernes forlovelsesringe, og vi tør godt indrømme, at de vist ligger jævnt over vores månedsløn, og vist også årsløn. Tag et kig i galleriet og drøm dig væk i diamanternes skær...

Stjernernes forlovelsesringe

Relaterede artikler