Drømmebryllup Se alle de private billeder fra Trine Kjær og Nicholas Kawamuras utraditionelle bryllup

Foto: Polina Vinogradova @themisspopo

Hvis der er én ting, der kan få selv den mest kyniske kvinde til at blive lidt blød inden i, og få hjertet til at skippe et slag eller to, er det, når man ser ’det perfekte bryllup’.

… og der skal da ikke herske tvivl om, at én, der om nogen fik alle vores sentimentale følelser til bruse helt op til overfladen, var stilikonet Trine Kjær, der blev gift med Nicholas Kawamura den 8. september 2018. At dømme efter den billedlige dokumentation på Instagram var det nemlig intet mindre end et vaskeægte drømmebryllup, som influenceren og DJ / radioværten spillede hovedrollerne i.

De to turtelduer – eller nu: rette ægtefolk – havde dog drejet fortolkningen af, hvad et drømmebryllup er, i deres helt egen retning. Men vad kan man ellers forvente sig af to personer, der er så meget med på beatet, som Trine og Nicholas?

Eksempelvis var bryllupskagen ikke den klassiske etagelagkage, men et kagebord med mange små kager…  Desuden svingede det nygifte par inden om den lokale pølsevogn på Frederiksberg Allé og delte en ’hotter’ på vej fra receptionen til middagen. Og de dulmede også nerverne med et shot på deres stamsted, inden de blev fragtet i cykeltaxa til deres bryllypsmiddag, der blev holdt intim og 'family style'… Alt i alt et komplet originalt københavnerbryllup, fuld af overraskende små momenter, der rummede essensen af #kawakjaer-foreningen (som det hurtigt blev døbt på The Gram) – og ikke mindst en dag, man som udefra stående ville ofre sin førstefødte for at være med til at overvære IRL.

Nu får du dog et alternativ, der er næsten ligeså godt, som at være der selv: Trine Kjær og Nicholas Kawamura har nemlig delt deres personlige billeder fra brylluppet (skudt af @themisspopo) eksklusivt med ELLE.dk. (ELLE fik også som de første fik et sneak peek på Trines skræddersyede Stine Goya-brudekjole få dage inden brylluppet – se videoen fra kjoleprøven her)

I galleriet nedenfor kan du dykke helt ned i alle detaljerne fra Trine og Nicholas’ bryllup – lige fra morgenen, hvor Trine gjorde sig klar på Nobis Hotel med sine bedste veninder, til de følsomme øjeblikke lige inden og efter vielsen, til reception, middag og efterfest. Alt sammen med personlige kommentarer fra Trine Kjær.

Alt i alt: Næsten så godt, som havde du selv været med til festen!

Læs også: Trine Kjær: "Jeg føler virkelig, at jeg har fundet den perfekte kjole!"

Swipe gennem galleriet, og tag noter, hvis du drømmer om at gøre Trine og Nicholas kunsten efter med det ultimative utraditionelle drømmebryllup!

Se alle de private billeder fra Trine Kjær og Nicholas Kawamuras utraditionelle bryllup

 

Relaterede artikler