Hemmeligt bryllup Her er alle detaljerne fra Karlie Kloss' hemmelige bryllup

Ritzau / Scanpix

Den 18. oktober 2018, blot tre måneder efter annonceringen af deres forlovelse, sagde topmodellen Karlie Kloss og forretningsmanden Joshua Kushner I do til hinanden.

Ifølge PEOPLE afholdte parret en lille intim ceremoni uden for pressens radar i upstate New York med under 80 gæster, som er relativt få i forhold til deres store skare af kendisvenner. De nygifte har dog allerede meldt ud, at de planlægger at holde en større fest for familie og venner i foråret 2019.

På sin store dag bar Karlie Kloss en smuk, one-of-a-kind brudekjole fra Dior med elegante, gennemsigtige blondeærmer og en bred V-udskæring. Hun havde valgt at sætte håret op i en enkel frisure med et langt slør og diamantørestikker. Kjolen var designet af Diors kreative direktør, Maria Grazia Chiuri, og selvom billederne af brudekjolen er sparsomme, er det nemt at spotte elegancen og detaljerne fra Maria Grazias hånd. Wauw, siger vi bare!  

Kort efter den hemmelige ceremoni spredte Karlie Kloss de glædelige nyheder på Instagram ved at poste et billede sammen med sin nu ægtemand Joshua Kushner: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Og Joshua Kushner fulgte efterfølgende trop med et sødt behind-the scenes billede fra ceremonien, hvor han fotograferede Karlie Kloss, mens hun holdt sin brudebuket. I billedteksten skrev han: ”Jeg giftede mig med min bedste ven” – smelter jeres hjerter også bare en lille smule?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den 26-årige Karlie Kloss har efterfølgende delt en række billeder fra den private ceremoni samt fra parrets ”minimoon” på sin Instagram story.

Et af billederne viser Karlie Kloss siddende på gulvet i sin brudekjole, mens hun får sig en late-night snack i form af et stykke bryllupskage. På billedet skrev hun: ”Endelig fik jeg spist min @milkbarstore bryllupskage kl. 2 om natten”.

Foto: Instagram - @karliekloss

Bryllupskagen blev leveret fra det populære bageri i New York ’Momofuku Milk Bar’, som konditoren Christina Tosi står bag: 

Foto: Instagram - @karliekloss

Et andet billede fra Karlie Kloss Instagram Story viser Joshua Kushner under en bue af smukke blomster med ordene: ”My Hubby”.

Foto: Instagram - @karliekloss

Efterfølgende lagde Karlie Kloss også en kort video op, hvor hun var i færd med at stige ombord på et jetfly, som skulle flyve parret afsted på deres såkaldte ”minimoon”.

Parret, der generelt er meget hemmelige omkring deres privatliv, afslørede ikke hvor turen gik hen, men Karlie Kloss hintede dog til destinationen ved at poste et luftfoto fra flyet:

Foto: Instagram - @karliekloss

Og i forhold til ægtemanden, så studser du måske også over hans efternavn, Kusher? Joshua Kushner er lillebror til Jared Kushner, der er gift med Ivanka Trump og rådgiver for USA's præsident Donald Trump. Den 33-årige forretningsmand står bag investeringsselskabet Cpaital Thrive og er en højest anerkendt skikkelse i det amerikanske erhvervsliv.

Men Karlie Kloss er da også selv mere end et kønt ansigt og et par lange stænger. Ved siden af modelkarrieren har hun nemlig studeret computerprogrammering og softwareteknologi på New York University, så der er altså på alle måder tale om et powercouple! 

Vi ønsker det nygifte par tillykke med brylluppet, og i galleriet har vi samlet en række af Karlie Kloss' bedste stiløjeblikke.

Derfor er Karlie Kloss et stilikon

Relaterede artikler