Bryllup Disse kendisser sagde ja til deres udkårende på datoen d. 18.08.18

Foto: Gossip Girl

Kirkeklokkerne ringede i flæng i lørdags d. 18.08.2018. Datoen, der er nem at huske ser også fin ud på skrift. Mange ser nemlig evighedstegn i 8-tallerne, og med hele tre af slagsen var datoen i højsædet for vordrende ægtepar.

Særligt to bryllupper fangede vores øje denne weekend. Hummel-milliadæren og iværksætter Christian Stadil giftede sig med kæresten Alice Brunsø, mens skuespillerinden Amanda Collin sagde ja til sin Christoffer Dalum.

Heldigvis var parrenes gæster flittige på Instagram, så vi har kunne samle nogle af de bedste momenter.

Christian Stadil og Alice Brunsø

Den 46-årige Hummel-ejer og iværksætter Christian Stadil giftede sig lørdag d. 18.08.2018 med den 32-årige Alice Brønsø.

 

 

Rock’n’roll og kærlighed derud af! 

Et opslag delt af Brink Bryllup (brinkbryllup) den

19. Aug, 2018 kl. 4.49 PDT

 

Parret blev viet i Messiaskirken i Charlottenlund, og her var bruden iført en smuk Jesper Høvring-brudekjole parret med perleøreringe fra danske Anni Lu. Det danske band Sort Sol spillede efter vielsen, hvor bruden fik en læderjakke med broderede blomster på, så hun på den måde matchede sin husbond, der var iført sort jakkesæt med lyserøde blomster.

 

 

Stadil-parret forlod kirken i en Bentley, tidligere ejet af Kongehuset. Chaufføren var deres gode ven og TV-vært Felix Smith.

 

 

Congrats 

Et opslag delt af Jens-Peter Brask (@brask007) den

18. Aug, 2018 kl. 3.35 PDT

 

Parret, der mødte hinanden i 2011, har sammen sønnerne Winston og Hamilton samt datteren Harper. Til dagligt bor familien i Nordsjælland – i hjemmet som også dannede rammer for den store fest i lørdags. Parrets store have var forvandlet til en mini-festival og de +200 gæster var inviteret til fest i telt. Brylluppet var planlagt i samarbejde med Brink Bryllup og borddækningen stod A Table Story for.

 

 

Brylluppets tema var ifølge parret 'Heartland' møder 'Burning Man' (festivaller i hhv. Danmark og USA), og parrets grund var da også lyst op til den store guldmedalje. Dagen efter brylluppet inviterede Hr. og Fru. Rosenkratnz Stadil deres gæster til brunch til den oppyntede have. 

 

 

Love’s in the air.... Tillykke I to skønne mennesker 

Et opslag delt af Alexander Kolpin (alexanderkolpin) den

18. Aug, 2018 kl. 5.49 PDT

 

Læs også: Bryllup Caroline + Frederik: Se de eksklusive billeder fra årets modebryllup i København.

Amanda Collin og Christoffer Dalum

Den 32-årige skuespillerinde Amanda Collin havde også valgt daton 18.08.2018 til at sige ja til sin udkårende. Skuespillerinden og kæresten Christoffer Dalum blev viet på Refshaleøens Teaterøen.

 

 

Smukkeste brudepar

Et opslag delt af Esther Collin Røssberg (esthercollinrossberg) den

18. Aug, 2018 kl. 9.09 PDT

 

Vielsen forestod udendørs med kig til Marmorkirken og det indre København, og ’præsten’ var ingen ringere end Hella Joof.

 

 

These two 

Et opslag delt af Peter Damgaard (@archi_umami) den

18. Aug, 2018 kl. 6.42 PDT

 

Bruden var iklædt en smuk vintage-lignende blondekjole, som hun modigt parrede med iøjnefaldende, hvide cateye-solbriller og lysegule stiletter.

 

 

Hottest wife in town

Et opslag delt af Stephanie Gundelach (@sgundelach) den

19. Aug, 2018 kl. 5.40 PDT

 

Bruden er særligt kendt for sine roller i 'Flaskepost fra P' og 'En Frygtelig Kvinde'. Sidstnævnte skaffede Collin en Bodil Pris i 2018. Den prisvindende skuespillerinde og hendes nu husbond fik i foråret 2017 datteren Frankie, som ofte florerer på mors Instagram. Måske endnu en kendis in spe?
 

 

Mother! Daughter! Mother? Daughter? Daughter? Mother? Mother? Daughter? 

Et opslag delt af Amanda Collin (@frkcollin) den

2. Apr, 2018 kl. 7.20 PDT

 

Det var altså ikke kun i Danmark, at netop datoen 18.08.2018 var en populær bryllupsdato. Vampire Diaries' Claire Holt og hendes forlovede Andrew Joblon valgte også den symbolske dato til deres bryllup. Også den amerikanske rapper 2 Chainz og fru Kesha Ward blev smedet sammen i lørdags. Deres gæsteliste talte også prominente navne - blandt andre Kim Kardashian og Kanye West. 

 

 

 

8.18.18 

Et opslag delt af Claire Holt (@claireholt) den

19. Aug, 2018 kl. 2.40 PDT

 

Om Hr. og Fru West havde sparret op til weekendens bryllup, tror vi nu ikke. Dog må det have været en nødvendighed for andre gæster ved weekendens bryllupper. Fortunes vurderer at lørdagen var årets mest populære bryllupsdato, og at gæsterne ved de estimerede 30.000 amerikanske bryllupper tilsammen spenderede 6,5 milliarder kroner på alle udgifter såsom gaver og outfits - wooow

Her på ELLE-redaktionen ønsker vi alle de nyudklækkede ægtefolk stort tillykke!

 

Relaterede artikler