Paris Fashion Week var domineret af danske modeller

Foto: All Over Press

Paris Fashion Week A/W 17 er netop forbi, og det blev en uge, der i den grad bød på gennemførte og smukke A/W 17-kollektioner fra nogle af verdens største modehuse i de mest fantastiske, kreative og æstetiske omgivelser. Men udover at modeugen var en sejrsmarch for de prestigefulde modehuse, var det så sandelig også en vaskeægte sejrsmarch for vores smukke, danske modeller, som var at spotte på mange af de prestigefyldte catwalks. 

Læs også: Chanel sætter nye show-højder!

Til Chanels overdådige rum-inspirerede A/W 17-show så vi danske Nadja Bender sammen med topmodeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid, mens Caroline Brasch brillerede til Dries Van Notens show nr. 100, som var et show, der hædrede tidsløs skønhed ved at lade modeller i alderen 20-50 år pryde catwalken.

Til at afrunde den frankse modeuge præsenterede Louis Vuitton i år en storslået finale på en af de mest ikoniske landemærker i Paris, Louvre. Da Creative Director Nicolas Ghesquière viste sin sofistikerede og fængende kollektion for Louis Vuitton, var den danske model Line Brems blandt andre at spotte.

Se også: Loewe har Giesele Bündchen i front for den nye FW17 kampagne, der er skræddersyet til Instagram

Danske modeller som blandt andre Ulrikke Høyer og Lululeika var også at finde på catwalken, hvor de gik shows for blandt andre Dior og Chloé.

I galleriet har vi samlet alle de smukke danske modeller, der prydede catwalken til modeugen i Paris.

Paris Fashion Week var domineret af danske modeller

Relaterede artikler