Sidsel Alling
Foto: Sidsel Alling
Skønhed

Her er skønhedsproduktet, TikTok overbeviste Sidsel Alling om at købe - og som hun har holdt fast i siden

af Mrie Frederikke Munch Thorgaard 18/03/2024
Fotograf, stylist og influencer Sidsel Alling følger gerne beautyråd fra eksperter som makeupartister og Alexa Chung, ligesom hun også nemt lader sig overbevise om produkter, der går viralt på TikTok

Hvad går du mest op i; hud, hår eller makeup?
"Det er svært for mig at svare på, for jeg går enormt højt op i mit hår, men jeg gør nærmest ingenting. Mit hår er stort, og jeg har flere gange tænkt over, at hvis jeg mistede det, ville jeg blive meget ked af det. Jeg kan godt finde på at gemme mig lidt bag det og bruge det som et skjold. Hvis jeg ved, jeg skal til et event eller et møde, som jeg kan være nervøs for, har jeg altid løst hår, så jeg kan gemme mig lidt i det."

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Så hvad er det du (ikke) gør med dit hår?
"Jeg vasker det hver 14. dag. Jeg havde seks-syv år, hvor jeg overhovedet ikke vaskede det med shampoo, jeg skyllede det bare. Mit hår bliver ikke fedtet, og da jeg lod være med at vaske det med shampoo, fik det så flot struktur og samlede sig pænere. Efter at have været gravid fik jeg irriteret hårbund, og så rådede min frisør, Frederikke Rosengren hos Gun-Britt, mig til at begynde at vaske det med shampoo igen. Nu bruger jeg shampoo hver 14. dag: Purely Professionals ’Shampoo 4’, derefter kommer jeg conditioner i hele håret. Den eneste børste, der kan redde mit hår ud, er Mason Pearsons ’Popular’, og når håret er håndklædetørt, kommer jeg David Malletts ’Hair Serum’ i og lader det lufttørre."

Foto: Sidsel Alling
Sidsel Alling kalder sig selv doven hvad angår hudpleje, men et yndlingsbeautyritual er alligevel at bruge en maske af og til. Gerne en lermaske, der tørrer ind, og som kan mærkes på huden.

Hvordan ser din hudplejerutine ud?
"Ambitionerne er høje, men jeg må indrømme, at jeg er dårlig til at huske at rense min hud om aftenen. Jeg prøver at blive bedre, for jeg kan se en kæmpe forskel på, når jeg gør det, og ikke gør det. Når jeg renser, er det med en skumrens, og så bruger jeg en mist, som min veninde Frederikke (Toftsø, red.) har lavet i samarbejde med Purely Professional. Derefter altid et serum og ‘Ansigtscremen’ fra Beautyspace. Om dagen bruger jeg enten en fed dagcreme, f.eks. Mantles ’The Rich Cream’ eller Purely x Frederikke Toftsø ’Face Oil’. Noget nyt, jeg har tilføjet, er en læbemaske fra Laneige, jeg har set på TikTok. Jeg er normalt ikke læbepomade, for jeg synes, man bliver afhængig af det, men da jeg kiggede mig i spejlet forleden, syntes jeg pludselig, at læberne så rynkede ud. Så jeg slog det op på nettet og kunne se, at der var mange, der gerne ville hjælpe mig med mit problem. Jeg fandt så frem til Laneiges læbemaske, som jeg anser som en slags quick fix."

Foto: Sidsel Alling
Det er cremede produkter fra Westman Atelier, der fylder mest i Sidsel Allings makeuppung. Seneste tilføjelse er dog en vippebukker fra Sephora for ”det gør jo en kæmpe forskel,” som hun siger.

Kan du nævne et produkt, du er blevet påvirket til at købe, som du har holdt fast i?
"Det tog mig lang tid at forstå, hvad et serum egentlig gik ud på. Jeg har prøvet en del forskellige, men Mantles ’The Glow-’serum har jeg efterhånden brugt længe. Jeg har også købt en vippebukker efter at en venindes lillesøster lagde makeup på mig. Jeg troede, en vippebukker var noget man brugte i 1990’erne, men det gør jo en kæmpe forskel. Nu bruger jeg den hver dag."

Foto: Sidsel Alling
”Jeg har meget af alt. Jeg har mange masker. Og jeg har mange neglelakker,” siger Sidsel Alling.

Hvad er dit go to-makeuplook?
Jeg kan bedst lide, når det ser ud, som om man ikke har makeup på. Om sommeren er det nemt, for der ser min hud så pæn, men om vinteren er den tør og rød. Jeg er virkelig glad for Westman Ateliers cremebaserede makeup. Det er altid det samme, jeg har på – både dag og aften. En flydende foundation, en concealer til at rette rødme, en bronzer på kinderne og contour under kinderne. Jeg får farvet bryn og vipper hos M’Lash, så jeg bruger ikke mascara. Noget, jeg også er blevet fanget af på TikTok, er læber. Jeg har store læber, men jeg har altid tænkt, at hvis jeg kommer farve på dem, syner de mindre, og ansigtet større, så det har jeg aldrig gjort så meget i. Til ELLE Awards fik jeg lagt makeup, og der rådede makeupartisten mig til ikke at bruge røde, men mere neutrale farver. Hun brugte en lipgloss på mig, der så sindssygt pæn ud, så har jeg efterfølgende købt en på en tur til Paris.

Foto: Sidsel Alling
Sidsel Allings seneste TikTok-inspirerede køb, er den storhittende Laneige ’Lip Sleeping Mask’.

Hvad er det mest prisvenlige produkt, du bruger?
"Jeg er begyndt at være glad for en vaskeklud. Den må gerne være lidt hård, for jeg kan gode lide den eksfolierende effekt, det har."

Hvad er dit seneste beautykøb?
"Jeg var til et selskab hos en, jeg troede havde fået botox, men hun fortalte, at hun bare havde brugt en infrarødmaske, og den slags anbefalinger, er jeg totalt til fals for. Så jeg har undersøgt forskellige versioner, men jeg fandt en på Net-a-Porter, og de skrev, at det var den, Alexa Chung brugte, så den købte jeg. Jeg er nem at overbevise. Når den kommer, forestiller jeg mig, at jeg får ny hud."

Foto: Sidsel Alling
En makeupartist anbefalede Sidsel Alling Chanels lipgloss i farven ’Caramel’, som hun derefter købte med hjem fra en tur til Paris sammen med lommespejlet.

Hvilket produkt har gjort den største forskel for dig?
"Det er hårserummet fra David Mallett, som jeg fik anbefalet af Charlotte Torpegaard fra I Love Beauty. Det er en mirakelkur. Jeg har anbefalet den til alle, jeg kender. Jeg har aldrig prøvet et produkt, der på den måde virker med det samme mod uglet og kruset hår. Den er genial og drøj i brug."

Hvad er dit yndlingsbeautyritual?
"Jeg kan rigtig godt lide masker. Selv om lermasker måske ikke er det bedste for min tørre hud, kan jeg virkelig godt lide, når de størkner, og når man kan mærke dem virke. Jeg kan godt finde på at tage min computer med ud på badeværelset, gøre det hyggeligt og se en film eller serie. Jeg bruger også forholdsvis meget tid på at lægge neglelak, det er også et dejligt ritual for mig."

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her