Karen Marie Groth: Sådan holder jeg mig sund

I samarbejde med ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt, aka. Healthy Skinny Bitch, stiller vi skarpt på en masse sunde kvinder og mænd, og nu er turen kommet til Karen Marie Groth, som til dagligt står bag skønhedskonceptet www.Beautyhero.dk og er eksklusiv distributør for skønhedsmærket Mario Badescu og MAGICSTRIPES i Danmark. 

Læs også: Frederikke Toftsø: Sådan holder jeg mig sund

Foruden skønhed har Karen Marie også en passion for sundhed og træning, og hun er særligt glad for yoga og meditation, som i følge Karen er den bedste måde at tømme hovedet på. 

Læs meget mere om Karen Maries forhold til yoga og meditation, når vi har bedt hende færdiggøre 9 sætninger om sundhed og træning.

Navn: Karen Marie Groth

Alder: 36 år

Profession: CEO & Founder af www.Beautyhero.dk, Artist.

En sund hverdag er… Når jeg kommer op i rigtig god tid, får drukket min kaffe i ro og mag, inden min datter vågner, og vi får spist morgenmad sammen alle tre, får arbejdet fokuseret, spist en stor frokost og når at træne 1 times tid, meditere og sove 8 timer. Når dét lykkedes, kan jeg alt!

Den bedste måde at starte hverdagen påEr når jeg når at meditere i 10 minutter og skrive mine morgensider - dét er verdens bedste måde at tømme hovedet på. Reboot FTW.

Jeg træner 2 gange om ugen. 1 gang yoga og 1 gang fitness. Og så mediterer jeg 10 minutter 1 gang om dagen.

Jeg finder inspiration til sundhed og træning I mit netværk, når jeg rejser, og så er jeg Pinterest/Tumblr Addict.

Jeg spiser aldrigJeg har ikke én ting, jeg aldrig spiser - for jeg elsker mad! Men jeg kunne ikke finde på at spise noget, der ikke er af ordentlig kvalitet, og hvor dyret ikke har haft det fantastisk!

My guilty pleasure er KAFFE!

Mit bedste sundhedstip erAlt med måde, og så ellers spis det, du har lyst til. Helt grundlæggende tror jeg ikke på, at dét at afholde sig fra at spise noget, selvom du har lyst, gør noget godt for noget. Og chancen for at du spiser dobbelt så meget er pænt stor.

Hvis der var 25 timer i døgnet, ville jegSove!

I 2016 vil jegRejse og finde inspiration til flere nye spændende mærker til Beautyhero.dk, være sammen med venner og familie, fortsætte med at udvikle min business og tage fat på musikken igen... hvis der bliver tid til det. Og så vil jeg drikke en masse APEROL og danse noget mere - det har der været for lidt af det sidste år.

Relaterede artikler