Sund koldskål der smager himmelsk

På ELLE-redaktionen elsker vi sunde snacks og desserter. Og vi ved ikke noget bedre end en omgang koldskål til dessert på lune sommeraftener, men det kan hurtigt blive en kaloriebombe, hvis man vælger den klassiske koldskål toppet med kammerjunker.

Læs også: Synd dig slank med disse 5 sunde sommersnacks

Dét har The Yoghurt Shop og Healthjunkie nu tænkt sig at lave om på! Pigerne bag Yoghurt Shop og ernæringsekspert Sofie fra bloggen Healthjunkie.dk, har nemlig i samarbejde udviklet en sund koldskål lavet på skyr - den perfekte sommersnack, der ikke koster alt for meget i kalorieregnskabet.

Hvor en almindelig omgang koldskål med kammerjunker indeholder 154 kalorier per 100 gr. indeholder denne nye skyr-koldskål med jordbær, blåbær og granola kun 86 kalorier per 100. gr. (kilde: www.healthjunkie.dk), dvs næsten halvt så mange kalorier! Og så skulle den efter sigende tilmed smage himmelsk!

Læs også: Ny kalorielet sommersnack fra ISIS

På ELLE-redaktionen har vi store forventninger til denne skyr-koldskål, der forventes at blive en ny sommerfavorit, når den (endelig) kan købes i The Yoghurt Shop fra d. 10. juli.

...Vi ses i køen!

Hvor: The Yogurt Shop, Ny Adelgade 7, st., 1104 KBH K

Se flere sunde snacks i galleriet...