Mød pigerne bag det nye sunde proteinrige koncept: MÄT

Mød pigerne bag det nye sunde proteinrige koncept: MÄT

De to sundhedsprofiler, Sofie Bentzen og Alice Brunsø, står bag en ny og sund produktserie.

Produktserien har fået navnet MÄT og er et univers af proteinrige produkter, hvor proteinkilden er æg.

Med MÄT ønsker Sofie Bentzen og Alice Brunø at gøre det muligt at føre en sund livsstil, hvor man får protein nok, uden at skulle gå på kompromis med den lækre smag og uden at det behøver at koste en formue

Alt i MÄT-universet er lavet af naturlige ingredienser, ingen tilsat sukker, over 20% protein og i forbindelse med lanceringen af de nye produkter har ELLE.dk taget en lille snak med de to piger bag det fine koncept.

Vi har bedt de to piger om at færdiggøre 8 sætninger om MÄT:

Ideen til MÄT opstod... en morgen hjemme i Alices køkken, hvor det startede, som alle dage bør gøre det; nemlig med morgenmaden. Vi blev enige om, hvor svært det rent faktisk er at få en proteinrig morgenmad, med mindre man steger en bøf, laver æg eller spiser skyr. Det vil vi gerne ændre på, hvorfor vi også lancerer et par lækre og proteinrige alternativer til de morgenmadsprodukter, vi kender i dag.

Med MÄT ønsker vi... at sundhed skal være for alle. Derfor er det vigtigt for os hurtigt at få produkterne ud i hele landet samt at ramme en pris, hvor alle kan være med.

De største fans af vores produkter... er dem, der går op i kvalitet og som gerne vil have et økologisk mellemmåltid uden tilsat sukker og med et højt proteinindhold, naturlige ingredienser og som smager virkelig godt.

Teamet bag MÄT... har været veninder siden folkeskolen, og vi føler os meget privilegerede over at få lov til at udleve vores drøm om MÄT sammen.  

Vi gør op med sundhedsmyten... om at sundhed er være besværligt og at kvalitetsprodukter er dyre.

MÄTs produkter er uundværlige... for alle dem, der gerne vil have et sundt, lækkert og proteinrigt mellemmåltid eller snack.

Den største misforståelse ift. sundhed... er der mange af, men én af de vigtigste ift. MÄT er, at protein ikke bare er protein! Kvaliteten af proteinet afhænger af kilden. Proteiner er opbygget af aminosyrer og er i æg af såkaldt ”høj kvalitet”, hvilket betyder, at de optages særligt godt i kroppen. Man siger, at proteinet i æg har en høj biologisk værdi, hvilket betyder, at en stor andel af proteinet optages i kroppen sammenlignet med andre kilder til protein. 97% af proteinet fra æg optages i kroppen , mens protein fra bønner kun optages med 78%. Så selvom du spiser et produkt, som indeholder fx 50% protein, så er det ikke sikkert,  at kroppen kan genkende og optage proteinerne. I vores MÄT-produkter er der minimum 20% protein, som kommer fra æg, hvoraf kroppen kan optage næsten 100%.

Vores personlige sundhedstip... er alt med måde. Livet er for kort til at være fanatisk, og selvom vi som udgangspunkt lever sundt, så skal der være plads til både chokolade, is, ost og et glas vin, når lejligheden kalder på det.  

MÄT-barerne koster 19.95 kroner pr. stk. og kan købes hos en række udvalgte forhandlere og online HER.

I galleriet har vi samlet de forskellige varianter af lækre MÄT-barer.

Mød pigerne bag det nye sunde proteinrige koncept: MÂT

Relaterede artikler