De bedste streetstyle-looks fra første del af modeugen i Paris

Foto: All Over Press

De internationale modeuger er ved at være forbi, men inden vi siger helt farvel til modeugerne i denne omgang, åbner modebyen over dem alle dørene for den sidste af slagsen.

Paris Fashion Week er nemlig i fuld gang, og ELLE Style Director Mie Juel har allerede overværet en række af de største franske modehuse fremvise deres bud på den kommende Spring/Summer 2018-mode.

Se også: Moderedaktionens 7 favoritter fra Milano Fashion Week

Dior og Saint Laurent åbnede showkalenderen om lørdagen, og særligt Saint Laurents SS18-show 'was one to remember'. Med en af byens smukkeste locations på Trocadero-pladsen med udsigt til Paris’ ikoniske varemærke Eiffeltårnet, præsenterede Saint Laurent med chefdesigner Anthony Vaccarello i front ikke bare A-listen af langbenede modeller, herunder naturligvis den næste supermodel-to-be Kaia Gerber i front, men i særdeles også en smuk kollektion med masser af fjer, skarpe skuldre og suit-inspirerede snit og silhuetter. 

Læs også: Danmarks næste topmodel står fremt med vigtigt budskab

De efterfølgende dage har budt på shows fra blandt andre Chloé, Isabel Marant, Loewe og Balmain, hvor Chloé fremviste deres første kollektion med den nye Creative Director Natacha Ramsey-Levi i spidsen - en kollektion, der på mange måder var overraskende, da den nye chefdesigner tog et mere 'bad' take på det ellers feminine Chloé-univers, som tidligere har været modehusets signatur. 

Men det er ikke kun på catwalken og på de langbenede og smukke modeller, at der er lækre looks, lækre materiale og cool stylinger at spotte. Det parisiske gadebillede vrimler nemlig med cool, chikke og fashionable kvinder, der viser de lækreste streetstyle-looks frem på stribe.

Vi har samlet nogle af de bedste streetstyle-looks fra første del af modeugen i Paris i galleriet nedenfor...

De bedste streetstyle-looks fra første del af modeugen i Paris

 

Relaterede artikler