From Paris with love: De 5 største trends fra Saint Laurent showet

Foto: All Over Press

For anden gang trak chefdesigner Anthony Vaccarello sine fashionable gæster udenfor til præsentationen af Saint Laurents forår/sommer 2018 kollektion under modeugen i Paris. Og som altid, når et af de mest hæderkronede og stolte navne under den parisiske modeuge indbyder til et kig i modens krystalkugle, ventede der showgæsterne noget af et syn i aftenmørket fra Trocadero-pladsen, der snildt kan prale af den smukkeste udsigt til Paris’ ikoniske varemærke: Eiffeltårnet.

Det symbolske metaltårn dannede nemlig baggrund for showet, og kastede glimtende lysglans over kollektionen, der bliv vist foran en episk front row, som talte blandt andre Kate Moss, Cathrine Deneuve, Chloë Sevigny, Amber Valetta og Lenny Krawitz.

 

Et opslag delt af SAINT LAURENT (@ysl) den

28. Sep 2017 kl. 9:14 PDT

Men det natteoplyste parisiske monument og den stjernebesatte tilskuerrække var ikke alt Saint Laurent kunne prale af: Kollektionen var nemlig i sig selv både skarp, unik og klassisk – og med smukt udførte referencer til essensen af modehusets DNA, som fjer, skarpe skuldre og suit-inspirerede snit og silhuetter, mokrome farver med stød af elektrisk blå og knaldrød. 

På catwalken var der dømt 'legs for days', da de langbende modelmuser tog det ene syvmileskridt på tårnhøjehæle ned ad catwalken på Trocadero-pladsen, iført korte og glitrende kreationer, der på alle måder var en fest for en hver fashionista og cadeau til Yves Sait Laurent selv - som givet vis har trukket på smilebåndet efter pragtparaden fra Paris. 

Fra store skuldre til lange ben: Se de fem største trends fra Saint Laurent SS18 show her:

From Paris with love: De 5 største trends fra Saint Laurent showet

 

Relaterede artikler