Moderedaktionen: 7 højdepunkter fra modeugen i Milano

Foto: PR
ELLEs moderedaktion er hjemvendt fra endnu en international modeuge i rækken, nemlig Milano Fashion Week 2017, der bød på et modemekka af smukke klæder fra de største designerbrands som Gucci og Fendi, catwalkmarch af Kendall Jenner og Gigi Hadid såvel som hyggelige italienske caféspots og ægte italiensk gelato.
 
 
En modeuge der forvandlede de italienske gader til et sandt paradis for streetstyle fotografer, når et hav af fashionister prydede gadebilledet, mens fortovscaféer bryggede om kap for at servere det næste espresso-fix til modeklædte kvinder på farten.
 
Læs også: Moderedaktøren: 6 højdepunkter fra modeugen i London
 
For fart på det var der – også for ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, og Fashion Editor, Johanne Brostrøm, der fra en begivenhed til en anden kan rapportere om sporty referencer mixet med silke i pastelfarver til Sportmax SS18-showet såvel som en inspirerende kollektionsfremvisning af Attico-designerne Giorgia Tordini og Gilda Ambrosio i deres italienske penthouse-lejlighed, hvor lækre discovibes og brusende cocktails gjorde det svært at drage videre mod næste begivenhedsrige stop!
 
Og dog var der en begivenhed, som man til hver en tid ubetinget ville vige sin tid til - nemlig Versace-showet, som gjorde sig særligt bemærket under Milano-modeugen.
 
For efter at have vist en inspirerende SS18-kollektion, sluttede det hele med et power move, som modehistorien sent vil glemme. Til at lukke showet var det nemlig fem af 90’ernes største supermodeller: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni og vores danske nationalstolthed, Helena Christensen, som marcherede ned af catwalken, arm i arm, iført stramme gulvlange guldkjoler, og selvfølgelig med Mrs. Donatella Vercase i front.
 
Læs også: Derfor var supermodel-finalen til Versace showet en stort modeøjeblik
 
Ja! Det var en modeuge på sit højeste, og vi har samlet moderedaktionens 7 highlighst lige her - for til trods for at det var den tredje i rækken af internationale modeuger, så var den bestemt ikke mindre rig på nævnelsesværdige begivenheder, se selv her...
 

Moderedaktionen: 7 højdepunkter fra modeugen i Milano

 

Relaterede artikler