Kendall Jenner går sommeren i møde med dansk design
Foto: MEGA
Spottet

Kendall Jenner spottet i kendt dansk design

af Cecilie Stubkjær Ottosen 28/05/2021
Kendall Jenner har altid tjek på stilen, og har endnu en gang kastet sin kærlighed på et skønt, dansk mærke. Læs med, og opdag hvilket brand som topmodellen nu sværger til.

Den amerikanske topmodel og realitystjerne, Kendall Jenner, har endnu en gang kastet sin kærlighed på et cool, dansk brand!

Måske du også husker, da hun til jul iførte sig Han Kjøbenhavn, eller da hun i vinters havde kastet Helmstedts tote-taske over skulderen? Der er ingen tvivl – Kendall elsker dansk design!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Denne gang er Kendall spottet med Stine Goyas ternede tote-taske fra deres SS21-kollektion. Hun har stylet tasken med et par baggy læderbukser, en kort, chik vest, sandaler og solbriller.

Du kan gøre hende kunsten efter og købe tasken lige HER.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Læs også: Den flettede taske er sommerens helt store tasketrend

Brandet, Stine Goya, som står bag tasken, blev grundlagt i 2006 af kvinden af selvsamme navn: Stine Goya. Stine grundlagde brandet ud fra den skandinaviske modes mangel på farver, og brandet er da derfor også ét af de brands, som var med til at grundlægge den nye form for skandinavisk stil, Scandi 2.0. Stine Goya er kendt for sit farverige, legende og feminine univers, og har længe været en stor favorit blandt danskerne – og nu også hos de amerikanske kendisser.

Hvis du gerne vil lære kvinden bag det feminine brand lidt bedre at kende, så kan du læse om Stine Goya i vores venindebog lige HER.

Læs også: 5 grunde til at købe smykker og ure på auktion

Psst … Hvis du også er vild med Kendall Jenners cool stil, så kig med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af Kendalls bedste stil-øjeblikke.